Bravissimo – școala care te învață „altfel”!

Într-o lume a tabletelor și a calculatoarelor, copii de astăzi uita sa se mai joace, dar cel mai trist uita sa mai socializeze unii cu alții.

Bravissimo sau Școala de Muzica și Teatru Bravissimo ART Scholl sau pe scurt școala de actorie, este locul unde copilul tau învață și se dezvoltă altfel.

 

„Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte”

Antoine de Saint-Exupery

In cazul in care îți dorești o școală în care copilul tau sa invete prin joaca, sa capete anumite deprinderi comportamentale și să uite de emoții la Bravissimo găsești în cele 90 de minute pe saptamana un loc cu atitudine, un loc unde pustiul tau nu învață doar cum sa socializeze, ci capătă și abilități de comunicare care-i vor fi de folos când va deveni adult.

 

Ceea ce este interesant este faptul că cel mic poate incepe aceste cursuri in orice moment a anului, nefiind  necesara o perioada de așteptare de început de an sau de semestru, așa cum sunt la alte cursuri.

Pentru școala de actorie grupele sunt împartite in funcție de vârstă aastfel: 5-8 ani, 9-12 ani și 13-16 ani, astfel încât să existe un grup compact cu capacitatea de asimilare a noutăților la același nivel.

Bravissimo – scoala care te învață altfel!

 

Ce se învață totuși la Bravissimo?!

* modalitatea de control a mimicii, controlul gesturilor și mișcărilor

* cum să-si foloseasc „limbajul trupului” atât pe scenă dar și în viața de zi cu zi

* cum să pună accentul pe anumite cuvinte, dar și modalități de intonație

* capătă dexteritate in rostirea cu intonație a oricărui text

* învață să rostească cuvinte cu o anumită viteză

* capătă abilitati de-a comunica liber in public,  de-a realiza astfel anumite prezentări fara inhibiții sau tracuri ceea ce ii va ajuta pe cei mici la viitoarele examene pe care le va susține oral

* cei mici își lărgesc orizontul cultural învățând despre piese, autori, modalități de expunere a unor evenimente

* își dezvoltă capacitatea de-a memora prin exersarea unor tehnici avansate, stimulându-se in același timp capacitatea de concentrare și atenția distributiva

Cursurile Bravissimo sunt cele la care pustiul tau va deprinde capacitatea de autocontrol dar și de autocunoaștere.

Situațiile în care copilul învață să-și stapaneasca emoțiile sunt cele care-l vor ajuta in dezvoltarea profesională din viitor.

Pentru că la Bravissimo:

„Viața este o piesa de teatru, in care nu durata rolului contează, ci felul în care interpretezi!”

 

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    ceea ce multi nu inteleg este ca inscrierea copiilor la scoala de actorie nu se face doar pentru ca vrei sa il faci pe cel mic actor. sunt o multime de chestii intereante si utile pe care le va invata acolo, chiar daca ai de gand sa il faci chirurg cand se va face mare.

    1. Răspunde

      Da, cam asa este! Mai ales pentru cei mici care sunt mai emotivi sunt extraordinare!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: