Afla ce trebuie sa stii despre schimbarea filtrului de frigider

Afla ce trebuie sa stii despre schimbarea filtrului de frigider

 Frigiderele ce se gasesc acum pe piata de electrocasnice sunt complet diferite fata de cele de acum 10-20 de ani. Modelele noi de frigidere sunt echipate cu dozatoare pentru apa pentru a te putea bucura de o apa racoritoare in sezonul rece sau pentru a folosi apa rece la diferite preparate. Nu e nevoie sa depozitezi recipiente cu apa in frigider pentru ca iti ocupi foarte mult spatiu si nu vei mai avea loc pentru ceea ce este esential – mancare gatita sau ingredientele pentru urmatoarele preparate pe care doresti sa le faci.

 

Prin recipientele de apa din dotare economisesti spatiu. Ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca recipientul special al frigiderului este pregatit cu apa suficienta, iar frigiderul o raceste la temperatura optima.

Insa trebuie sa stii ca exista inca un aspect deosebit de important de care merita sa tii cont: folosirea unui filtru de frigider.

Pentru a te asigura ca apa rece pe care o consumi este sanatoasa este necesar 
sa folosesti un filtru de frigider.

 

Nu trebuie sa te pacalesti crezand ca daca este de la frigider apa este curata sau temperatura scazuta o va face mai putin periculoasa. Apa de la frigider este la fel de periculoasa pentru sanatatea ta ca cea de la robinet. Practic, daca pui apa in recipientul pentru apa de la frigider direct de la robinet, impuritatile se vor afla in aceeasi masura si in apa de la frigider, dar si in apa de la robinet.

 

Daca pentru apa de la robinet te-ai asigurat ca o vei consuma intr-o forma sanatoasa prin montarea unui filtru de apa va trebuie sa procedezi in acelasi mod si cu apa de la frigider. Ceea ce trebuie sa faci este sa cauti un filtru de frigider compatibil cu modelul frigiderului tau. Poti afla modelul frigiderului tau din fisa tehnica primita la achizitionare. Conform modelului va fi nevoie sa gasesti un filtru de frigider compatibil.

 

Tine cont de acest aspect si cumpara doar filtre compatibile. Nu se vor potrivit filtre de frigider compatibile cu alte modele si vei fi nevoit sa le returnezi. Dupa ce ai cumparat filtrul de frigider va trebui sa il montezi sau sa il inlocuiesti pe cel vechi. Exista modele de frigidere care se vand cu tot cu filtre de frigider incluse. Asa ca, in functie de situatie te vei ocupa de montarea filtrului nou de frigider. Montarea acestuia este simpla, nu necesita cunostinte tehnice si se regaseste pe documentele primite la achizitionarea filtrului de frigider.

 

Este important de stiut faptul ca filtrul de frigider trebuie schimbat o data la 6 luni. Incearca sa respecti acest interval de timp pentru a te asigura de sanatatea apei tale. Esti in cautarea unui unui filtru de frigider? Descopera ofertele din magazinul Bio Energy Water!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    nu stiam ca la frigiderele cu dozator de apa trebuie schimbat filtru. E bine ca am aflat ca tot visez eu deceva timp la asa ceva. Eu cam beau apa rece, asa ma incanta foarte tare ideea unui astfel de frigider care sa imi dea apa la cce temperatura vreau eu fara sa fie nevoie sa il deschid.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: