Elemis – Frangipani Monoi in produse de lux de la Adda Shop

Elemis – gama  luxurianta cu Frangipani Monoi are un parfum divin!

Este prima data cand fac cunostinta cu produsele Elemis si ma declar indragostita de parfumul exotic al acestora.

Frangipani Monoi gel de dus Elemis de la Adda Shop

Iubesc baile lungi cu multa spuma la finalul carora pielea sa miroasa extraordinar de bine.

Cu produse active din flori de Frangipani imbogatite cu aroma inconfudabila a uleiului exotic de Monoi Tahitian, gelul de dus Elemis iti rasfata simturile intr-o spuma delicata. Flori de Tiare sunt inmuiate in Uleiul Coprah pentru ca intrg ansamblul sa fie unic.

Ca si combinatie trebuie sa recunosc ca n-am mai gasit in nici un produs cosmetic acest trio remarcabil. Cu uleiul de Monoi Tahitian eram obisnuita de la un alt gel de dus si l-as recunoste ca si parfum dintr-o mie. Dar in combinatia acesta pot spune ca Uleiul de Monoi atinge perfectiunea.

In varianta originala, produsul – care se poate comanda pe Adda Shop – are 200 ml, insa eu l-am primit la Galati Beauty Swap, in varianta de 50 de ml.

Este nevoie de o cantitate mica pentru a face o spuma densa si parfumata, dar ceea ce m-a incantat pe mine cu adevarat este parfumul cu care ramai pe corp dupa baie.

Frangipani Monoi body cream Elemis de la Adda Shop

Pentru ca iarna pielea mea are nevoie de-o hranire mai intensa, fiind predispusa la uscare, folosesc si crema de dus cu Frangipani Monoi. Avand aceeasi nota parfumata cele doua produse se completeaza reciproc.

Parfumul acesteia ramane mult timp pe piele si sincer nici n-am mai simtit nevoia de-a aplica un parfum dimineata pentru ca inca se simtea aroma exotica a acestor produse.

M-a cucerit si faptul ca dupa aplicare pielea nu ramane cu acea pelicula grasa care-ti poate crea un discomfort. Mie, personal, imi plac cremele si lotiunile de corp care patrund cu usurinta in piele si hidrateaza rapid, iar aceasta lotiune de corp de la Elemis pot spune ca este pur si simplu perfecta.

Trebuie sa va spun totusi, ca aceste produse, Elemis iti ofera aceasta calitate extraordinara dat fiind faptul ca sunt produse din gama de lux. De aceea si pretul lor este putin mai ridicat, dar calitatea produselor este pe masura pretului.

Elemis – este un brand care a luat nastere in 1990 imbinand tehnologii speciale pentru a imbina aromoterapia cu plante deosebite pe care oamenii de stiinta le-au combinat in aceste formule unice.

Poate din acest motiv mai mult de 1600 de Spa-uri din intreaga lume folosesc produsele Elemis.

Elemis – luxul pe care il meriti!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Am si eu produsele astea, nu pot sa spun decat ca miros wow și as sta non stop cu nasul in ele pt a adulmeca mirosul lor

  2. Răspunde

    si mie mi-au placut produsele elemis, am avut ocazia de a folosi cateva anul ce a trecut si chiar am fost incantata de ele!

  3. Răspunde

    Stiam ca sunt produse bune, de lux, dar nu stiam ca sunt folosite in SPA-uri din intreaga lume. Ce bine ca putem avea acces la astfel de produse in confortul casei noastre.

  4. Răspunde

    Am folosit si eu aceste produse si sunt tare faine! Rasfat total la fiecare baie.

  5. Răspunde

    Imi plac foarte mult produsele Elemis! Le iubesc! Sunt de calitate si mi se potrivesc. Acestea le-am primit de curand si m-au fascinat de la prima aplicare!

  6. Răspunde

    Produsele Elemis par atât de elegante, prețioase și de calitate de la prima privire.
    Deși nu le-am folosit, am citit opinii foarte bune despre ele iar articolul tău confirmă încă o dată, încât merită încercate.

  7. Răspunde

    Dacă aceste produse sunt folosite chiar și de spa-uri, înseamnă că sunt tare bune.

  8. Răspunde

    Crema asta miroase genial. Parca nici nu ma indur sa o folosesc prea des, ca sa nu se termine. :)))

  9. Răspunde

    Sunt 2 produse foarte bune si fine cu care ma rasfat si eu. Le-am avut cu mine in vacanta si pot sa spun ca sunt perfecte pentru pielea mea

  10. Răspunde

    Crema e foarte hidratanta, la fel si crema de dus care lasa pielea catifelata si al carui miros persista pe piele mult timp.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: