Brutaria Frontera pentru pofticiosi!

Brutaria Frontera a fost momentul dulce de la Evenimentul Galati Beauty Swap din 9 decembrie.

Despre evenimentul la care am participat alaturi de alte fete speciale v-am povestit pe larg aici, asa incat astazi vreau doar sa va spun cateva lucruri despre bunatatile cu care ne-a rasfatat Frontera.

Pentru ca platourile de la Frontera erau extrem de apetisante, am gustat din toate prajiturelele lor. Mi-au placut atat cele sarate cat si cele dulci, preferatele mele fiind (ca de obicei) cele cu ciocolata.

Frontera nu ne-a rasfatat doar cu gustari la eveniment ci ne-a incantat si cu o sacosa cu bunatati pentru acasa.

Frontera are o gama variata de produse pentru toti pofticiosii!

Daca la Galati am mancat prajituri cu ciocolata si eclere, acasa am mancat cea mai buna si mai sanatoasa paine – cu cereale incoltite si 5 seminte (si chiar se vedeau in feliile de paine semintele) dar si cornulete si pandispan moale si pufos.

Trebuie sa recunosc ca painea aceasta chiar a fost pe sufletul meu pentru ca mereu am cautat varianta cea mai sanatoasa de paine. Asa cum bine ma cunoastesti sunt mereu in cautarea alimentelor cat mai santoase. Daca gusti o singura data din aceasta varietate de paine iti dai seama imediat cat este de gustoasa si ce repede iti confera satietate comparativ cu painea aceea din comert pufoasa in momentul in care o cumperi si tare sau cu miros greoi a doua zi.

Painea de la Brutaria Frontera a trecut testul meu de mama si de medic nutritionist. In ea se imbina gustul autentic al copilariei cu savoarea preparatelor sanatoase pentru toti pofticiosii mici si mari!

Daca si voi va doriti preparate gustoase si sanatoase la Brutaria Frontera gasiti tot ceea ce va doriti!

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: