2 produse Lambre de care tenul tau are nevoie

Lambre este un nou brand de cosmetice pe care l-am descoperit recent si despre care vreau sa va povestesc astazi.

Lambre – Colostrum Pro o crema faciala perfecta!

Colostrum Pro de la Lambre este o crema pe baza de colostrum, Dermaxyl si Avenacare, un tratament facial  de care fiecare femeie care-si doreste un ten stralucitor are nevoie.

Ce promite acest tratament facial Lambre?!

~ sa reduca ridurile fine, de expresie

~ sa reduca cicatricile fine

~sa intareasca sistemul imunitar al pielii si in acest mod sa stimuleze o regenerare a celulelor

 

Ce mi-a atras atentia in mod special?!

~nu contine parabeni

~nu contine conservanti si din acest motiv este foarte important ca dupa deschiderea flaconului crema-tratament sa se pastreze la frigider

~nu contine derivati de formaldehida sau coloranti

~contine colostrum bovin liofilizat in care eu personal ca medic am mare incredere (multe dintre produsele pentru cresterea  imunitatii pe care le recomandam copiilor au la baza colostrum)

Pentru ca eu am un ten matur care are nevoie de o ingrijire mai speciala, dat fiind faptul ca ridurile de expresie au aparut deja, m-am gandit ca un astfel de produs ar fi perfect superpozabil cu dorinta mea de-ai oferii tenului un plus de prospetime.

Pentru ca v-am obisnuit cu pareri sincere despre produse, astazi vin la o saptamana de la testarea acestui produs pentru a va spune ce anume am observat eu dupa utilizarea sa.
Este o crema fina care patrunde cu usurinta in piele, nu lasa pelicula grasa dupa aplicare.
Eu obisnuiesc sa o folosesc seara pentru ca in timpul noptii efectele sale benefice sa actioneze perfect, in timp ce musculatura fetei este relaxata.
Dimineata se observa un ten mai luminos (parca as fi dormit mai multe ore ) ca si cum s-a imbunatatit extrem de mult hidratarea tenului.
Imi place extrem de mult si forma de ambalare a acestui produs. In momentul in care se consuma crema din tub pistonul avanseaza astfel incat observi cat produs ti-a mai ramas. Vei beneficia la maxim de tot produsul din flacon in acest fel.
Un alt avantaj il contituie si faptul ca urcand acest piston practic in tub nu se permite patrunderea unei cantitati de aer care sa altereze produsul.
  

Primer Illume Lambre

Un alt produs care mi-a placut tare mult de la acest brand este Iluminatorul cu o textura lejera in care se reflecta mici particule (eu personal am nr 2). Este suficienta o cantitate mica pentru fata. Eu il folosesc doar in partea de sus a fetei unde vreau sa adaug putina luminozitate. Particulele care reflecta lumina se vad discret. Este un produs bun care poate fi folosit singular sau in combinatie cu alte produse pentru machiajul si conturarea fetei.

Eu il folosesc pentru ca-mi creeaza senzatia aceea de uniformizare a culorii tenului si reduce optic ridurile de expresie.

 

Un mare plus l-a reprezentat faptul ca recipientul era sigilat cu folie de protectie.

Doua produse Lambre pe care merita sa le incercati!

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Crema pare foarte interesanta, n-am folosit pana acum un asemenea ingredient.

  2. Răspunde

    Cu siguranta, doua produse pe care trebuie sa le incerc si eu. Multumesc de sfaturi se recomandari! Sper ca si tenul meu sa fie la fel de incântat ca și mine!

  3. Răspunde

    Iluminatorul vreau sa-l incerc si eu pentru ca in perioada asta imi simt tenul cam tern si as avea nevoie de putina stralucire.

  4. Răspunde

    Am auzit numai lucruri bune despre acest brand, trebuie sa incerc si eu produsele lor!

  5. Răspunde

    Crema cu colostrum chiar pare destul de interesanta! Primerul imi place mult, este destul de subtil nu luminezi ca pomul de craciun

  6. Răspunde

    Primerul este extraordinar, imi place mult textura si finishul sau.

  7. Răspunde

    Baza de machiaj mi se pare foarte faina. Tenul ramane luminos si catifelat. 😀

  8. Răspunde

    Folosesc si eu aceste produse si pot sa spun ca am si eu aceleasi cuvinte de lauda. Ambele sunt perfecte pentru tenul meu si se comporta tare bine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: