Perspirex – pentru zilele cand ai nevoie de-o protectie in plus!

Perspirex este nou in trusa mea si trebuie sa recunosc ca nici nu stiam prea multe lucruri despre acest produs innainte.

De la bun inceput trebuie sa afirm ca sunt pro apa si sapun in orice moemnt al zilei. Nu imi place sa aplic nici un fel de produs pe pielea subbratului daca sunt transpirata.

Transpiratia este un proces normal, natural si impiedicarea constanta a glandelor sudoripare de-a elimina poate duce la anumite complicatii in aceasta zona.

Ca medic, pledez pentru o igiena corespunzatoare a zonei, iar apa si sapunul sunt cele mai importante.

De aceea, Perspirex este ajutorul nostru in zilele in care avem nevoie de-o protectie in plus!

Perspirex face parte din gama produselor mai speciale, care se adreseaza persoanelor cu nevoi speciale, cele care prezinta hiperhidroza  (transpiratie excesiva) daca discutam de Perspirex strong, sau pentru acele momente in care avem nevoie de-o protectie in plus (calatorim, avem un eveniment important, suntem in situatii in care trebuie sa ne mentinem ‘fresh’ si nu avem posibilitatea de un dus rapid) daca ne referim la Perspirex original.

Ce spune producatorul despre Perspirex original

Ce spun eu…

~Este un produs eficient, care realizeaza o protectie eficienta pentru situatiile in care iti doresti o stare de confort, fara senzatia de transpiratie

~Trebuie neaparat sa tii cont de recomandarile producatorului. Daca acesta spune ca nu se mai aplica dupa ce faci dus atunci chiar nu-l reaplica! Multe persoane il considera un deodorant roll-on obisnuit si il reaplica zi de zi. Este o greseala pentru ca produsul activ din Perspirex (clorura de aluminiu) realizeaza un dop temporar  in contact cu apa, care va fi eliminat natural la 3-5 zile dupa aplicarea acestui produs.

~Este un produs fara miros ceea ce-mi place (unisex).

~Eficacitatea (in cazul meu) a fost de 2-zile in cazul celui original si de 3-4 zie in cazul celui strong (dar asta pentru ca eu sunt o persoana extrem de activa, intr-o continua miscare)

~Eu prefer sa-l utilizez  in calatorii si la evenimente mai speciale. Nu il folosesc foarte des…dar nici fixativul nu-l folosesc zilnic 🙂

De aceea eu consider ca Perspirex este aliatul tau atunci cand ai nevoie de-o protectie in plus!

Le-ati incercat?

La voi cate zile rezista?

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: