Sampon Metique pentru un par frumos si sanatos!

Samponul  cu tea tree de la Metique este un produs nou, care trebuie sa recunosc ca nu l-am folosit doar  personal, l-am oferit si iubitului meu care are parul gras cu tendinta la un scalp iritat.

Stiam despre uleiul de Tea Tree atat de multe lucruri incat prima mea reactie cand am vazut ca acest sampon Metique il contine a fost : wow!

Ulei esențial de tea tree

Despre tea tree se stie ca are un efect extraordinar antibacterian, antiviral si fungicid, fiind unul dintre cele mai bune uleiuri esentiale pe care le folosim in cosmetica.

Cei care au un ten predispus la acnee, dar si cei care au frecvente probleme ale pielii  trebuie sa nu uite de acest ulei esential.

Chiar daca va alegeti produse de ingrijire complexe si aveti un ten cu predispozitie la acnee uitati-va ca acestea sa contina in compozitie acest ulei esential.

Am fost placut surprinsa sa descopar acest ulei de tea tree in samponul Metique.

Ce spune producatorul?!

"Menta si rozmarinul stimuleaza scalpul si dau o senzatie de prospetime. 
Pro-vitamina B5 face parul moale, melisa calmeaza scalpul iritat, lasand parul stralucitor
si usor de pieptanat, vitamina E si uleiul de arbore de ceai potenteaza si actioneaza ca
antiseptic natural, inclusiv impotriva paduchilor (impreuna cu tea tree oil 100%)."

Ce spun eu?!

Cunosc foarte bine mirosul uleiului esential de tea tree si l-am recunoscut inca din momentul in care am desfacut capacul samponului.Chiar daca pare usor lichid samponul este extrem de eficient, lasand parul moale si proaspat dupa utilizare.

Dupa samponare apare un efect de racorire si revigorare pentru ca are in compozitie acest ulei de tea tree (1%). Dupa spalare scalpul se simte curat si proaspat si parfumul samponului persista in ziua urmatoare intr-un mod fin si delicat.

Imi place acest sampon pentru efectul de revigorare pe care-l obtin dupa utilizarea sa, insa iubitul meu deja a devenit cumva „dependent” de el tocmai pentru ca i se potriveste manusa (el avand ten gras si scalp iritat cu predispozitie la a face matreata).

Samponul Metique il recomand in special celor cu parul cu tendinta la ingrasare sau cu exces de sebum.

Recomandarea mea…

Dupa aplicarea acestui sampon, lasati-l in par 5 minute chiar daca nu face decat o cantitate minima de spuma. Astfel produsul actioneaza ai eficient. Samponati de doua ori doar daca este cazul (la mine nu a fost).

Daca si tu ai aceasta problema atunci este cel mai indicat sa aplezi la produsele cu tea tree. Pe site sunt multe astfel de produse destinate acestui tip de piele: gel de curatare, ulei esential tea tree, tonic facial sau spuma de curatare.

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    scalp sensibil si par gras cu tendinta de a face matreata am si eu si am mai avut alta data un sampon pe baza de ulei din arbore de ceai si imi aduc aminte ca mi-a facut bine.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: