Masca nutritiva 3DeLuXe

Iarna parul meu parca e lipsit de stralucire, pare fad, fara volum si am senzatia ca se usuca extrem de mult.

Daca vara il spal frecvent din cauza faptului ca transpir si simt ca este necesar spalatul la 3 zile, iarna ma confrut cu o uscare excesiva a varfurilor, chiar daca il spal mai rar.

Cu siguranta ca hidratarea insuficienta este cauza princeps, dar am observat ca aspectul parului se imbunatateste daca-i aplic dupa spalare o masca.

Fiind la inceput de an, am ales o masca noua, pe care n-am mai incercat-o pana acum, de la 3DeLuXe Professional – Nutritive Mask.

Masca nutritiva 3DeLuXe Professional

Ce contine? Cum o folosesc?!

  • *Unt de Karite, Migdală Dulce, Miere, Lemn de  abanos intr-o combinatie cremoasa, consistenta, avand 300 de ml.

 

  • Eu aplic o cantitate extrem de mica doar pe varfuri (pentru ca aceasta este zona mea mai sensibila) si o las sa actioneze 10 minute dupa ce imi spal parul in mod normal.
  • Dupa utilizare parul este fin, matasos, si varfurile par mai hidratate.
  • Singura problema este ca trebuie reaplicata dupa fiecare proces de spalare al parului pentru ca parul sa-si mentina acest aspect (dar acest lucru l-am observat la toate mastile pe care le-am folosit pana in prezent).
  • Ce m-a covins?

  • Ce m-a convins pe mine sa aleg aceasta masca nutritiva de la 3DeLuXe Profesional a fost compozitia sa si ulterior dupa prima utilizare si eficacitatea.

Chiar daca producarul recomanda a se lasa pe par 2-3 minute, eu am lasat-o mai mult de fiecare data pentru ca varfurile mele erauprea deteriorate si n-am vrut inca sa apelez la „doamna foarfeca”.

Mi-a placut inclusiv faptul ca parul dupa utilizarea acestei masti ramane cu un parfum discret si suav. Probabil ca aroma lemnului de abanos imi place atat de mult insa Untul de Karite si migdala dulce sunt cele care hidrateaza cel mai bine.

Unde gasiti produse 3DeLuXe Professioal?

Daca si voi preferati (ca si mine) comenzile on-line, masca  nutritiva 3DeLuXe Profesional se poate comanda pe  diva-line.ro , unde gasiti si alte produse de ingrijire pentru par.

Voi ce masti folositi pentru par?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Eu am o masca de la L Oreal pentru par vopsit pe care am luat-o cand nu mai aveam nici un astfel de produs in casa si imi place, dar as incerca-o si pe cea de la 3DeLuxe.

  2. Răspunde

    aroma clar nu are cum sa fie decat wow daca vorbim de migdale si karite. imi plac mastile, le folosesc frecvent si pe aceasta nu am incercat-o inca, asa ca m-ar tenta!

  3. Răspunde

    Eu am folosit de la Kallos o masca de par cu cafea, dar momentan nu folosesc. Ar trebui sa iau din nou ceva, asa ca articolul tau vine la fix.

  4. Răspunde

    Eu folosesc masti de par de la Apivita dar urc si pe lungime pentru ca imi fac mereu parul cu placa si ondulatorul si are nevoie de ingrijire.

  5. Răspunde

    eu imi fac homemade masti, cu ulei de cocos, cu miere, ou, cu ce am in casa drept sa-ti spun! dar mai folosesc si cumparate!

  6. Răspunde

    Eu folosesc mai mult balsam, masca o folosesc mai rar in ultimul timp din lipsa de timp.

  7. Răspunde

    Este bine sa folosim produse profesionale de par pentru ca ofera parului hidratarea de care are nevoie

  8. Răspunde

    Eu sunt dependenta de masti de par, am incercat-o si eu pe aceasta si mi-a placut in mod deosebit!

  9. Răspunde

    Nu am mai folosit de foarte mult timp o masca de par si se vede. O voi incerca si eu pe asta.

  10. Răspunde

    Sunt sigura ca este o masca buna, care hidrateaza bine, datorita ingredientelor pe care le contine. Desi iarna nu prea folosesc masti( de lene :)) , o voi avea in vedere totusi, chiar si pentru celalalte anotimpuri, mai ales ca parul meu este uscat.

  11. Răspunde

    Imi plac mastile de par hidratante care acorda o atentie speciala ingrijirii parului. Voi incerca si eu aceasta masca

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: