Masca faciala cu orz verde

Masca faciala homemade este poate cel mai simplu produs pe care-l poate realiza oricine acasa. O poti prepara din fructe, iaurt, argila, orez ….sunt o multime de idei si de combinatii pe care le poti face in cateva minute iar tenul tau va radia de frumusete.

Masca faciala cu orz verde

Pentru ca am avut o perioada foarte aglomerata, in care am lasat pe paln secund preocuparile mele legate de frumusetea faciala si pentru ca primavara tenul are un aspect tern din cauza absentei soarelui, astazi am preparat o masca faciala cu orz verde, care sa aduca un plus de hranire si vitaminizare tenului.

Ingredientele pe care le-am folosit eu:

*2 lingurite orz verde

*2lingurite ulei de migdale

*2lingurite gel de aloe vera

*2lingurite apa plata

*3-4 picaturi de colagen vegetal

*4picaturi Q10

*4picaturi extract de ceai verde

*2-3 picaturi de ue de portocala pentru o aroma fina

*5 pic de vitamina A si 5 de vitamina E

*recipient pentru depozitare din sticla

In ceea ce priveste modul de depozitare al acestor masti naturale trebuie sa precizez ca acord o importanta deosebita borcanasului in care o pun.

La Recipiente Cosmetice am gasit cele mai bune astfel de borcanase si va spun si motivul pentru care le prefer pe acestea:

  1. 1.sunt recipiente din sticla
  2. 2.au un capac care se infileteaza perfect (de obicei fac o cantitate care sa-mi ajunga pentru minim doua aplicatii pentru ca timpul nu-mi permite realizarea zilnica a mastilor)
  3. 3.sticla este de culoare inchisa astfel incat nu-mi oxideaza produsii existenti in masca
  4. 4.sunt ieftine
  5. Toate ingredientele le-am amestecat direct in recipient. Am aplicat atat pe fata cat si pe decolteu si pe maini (eu ma dezinfectez de multe ori pe zi pe maini si din acest motiv am nevoie de-o ingrijire mai atenta a acestora). O aplic atunci cand stau in cada si am relaxez si porii sunt astfel deschisi de aburul baii, astfel incat substantele patrund mai usor in piele.
  6. Cand este aproape uscata realizez si un usor gomaj care curata in profunzime si elimina celulele moarte. Clatesc doar cu apa calduta.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    am crescut cu o mama care is facea mereu masti din astea din ingrediente naturale. Nu stiu cum isi facea timp pentru ele, ca eu mereu ma las pagubasa din lipsa de timp. Nici in cada nu stau. Mereu dus pe fuga.

    1. Răspunde

      Da, stiu cum e. Insa eu dupa o zi plina simt nevoia sa stau alea 20 de minute in cada cu multa spuma sa-mi incarc bateriile. Si uneori imi aplic si o masca tot din acest motiv. Cand nu am timp apelez la cele din cutiute, insa in weekend prefer mastile naturale 🙂

  2. Răspunde

    Te felicit ca reusesti sa iti gasesti timp sa iti prepari singuri masti si cosmetice. Mie nu cred ca mi-ar iesi, cu toate indicatiile de rigoare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: