Hera Medical – crema pentru maini

Produsele din gama Hera Medical imi sunt cu totul noi. Nu stiam absolut nimic despre existenta lor pana nu am primit spre testare la Danube Bloggers Meet 3.

Fiecare dintre noi am primit produse diferite spre testare. Asa am facut cunostinta cu un band nou si am aflat povestea din spatele acestuia.

Hera Medical – crema pentru maini

Hera Medical a luat fiinta din pasiuna unui medic ginecolog, Raluca Hera, cu doctorat in cercetare moleculara, specializata in domeniul inovator si revolutionar Genital Age Management si al Esteticii Intime.

Obiectivul a fost de-a crea produse holistice care sa hidrateze in profunzime pielea si sa-i confere in acelasi timp si o stralucire aparte.

Exista  trei game cosmeceutice exclusive de ingrijire a pielii, toate fiind fara substante chimice, avand la baza concentrate pure.

♥ HERA MEDICAL by Dr. Raluca Hera este o gama unisex de zi cu zi, pentru toate varstele, avand la baza   extracte botanice si ingrediente bioactive anti-aging.

♥ SUI GENERIS -gama de lux, pentru femei si barbati, contine  tratamente de tip  spa

♥ S M A C H este o gama special conceputa pentru pielea masculina

Eu, ca si medic, trebuie sa recunosc ca am facut cunostinta cu o suita intreaga de produse cosmetice sau dermatocosmetice cu care am rezonat foarte bine.

Nu pot sa ma pronunt intr-o directie pozitiva sau negativa asupra acestui brand pentru ca singurul produs incercat de mine este aceasta crema de maini.

Pe o scara de la 1 la 10 as acorda urmatoarele note, dupa utilizarea cu regularitate timp de 7 zile:

♥  parfum -2- miroase fad, fara sa-ti creeze senzatia de prospetime

♥ hidratare- 5- la distanta de cateva zile n-am observat o hidratare mai intensa fata de produsele folosite anterior

♥ pielea ramane cu aspect gras -2- nu-mi place ca nu patrunde cu usurinta in piele. Este necesar masaj pentru cateva minute ca aceasta sa patrunda in piele. Probabil ca iarna ar fi mult mai potrivita.

♥ Ingrediente- 8- dat fiind eticheta cu ingredientele afisate pe ea

♥ ambalaj-9- usor de folosit, usor de aplicat, tub de culoare inchisa pentru ca razele soarelui sa nu oxideze produsul

♥ gramaj 100ml-ceea ce mi se pare cel mai potrivit pentru orice tip de crema de maini.

Aceasta este experienta mea cu crema de maini de la Hera Medical.As fi tare curioasa sa incerc un ser de la ei sau un scrub. Voi le cunosteti produsele?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    De la tine aflu prima data despre acest brand.

  2. Răspunde

    Buna! Nu, nu stiam de aces brand. Dragut ca ai fost onesta cu evaluarea cremei de maini ai spus si ce nu ti-a convenit si ce ti-a placut. Acum ma asteptam ca daca studiile doamnei sa fie in sfera ginecologica sa faca niste lotiuni intime de spalat, dar na daca a studiat si cremele de maini cu atat mai bine. Dragut si ca v-ati intalnit la Bloggers Meeting, ce vremuri cand ne mai intalneam si noi pe la Constanta. Mult succes si inspiratie!

  3. Răspunde

    uite, crema de maini nu am folosit-o, insa eu am incercat un scrub si acum vreo 2 ani un ser facial. mie mi-au placut produsele testate, scrubul cel putin a fost o reala placere!

  4. Răspunde

    Nu le cunosc produsele si nu prea folosesc crema de maini, ma dau cu crema de corp sau de fata si pe maini.

  5. Răspunde

    Sunt foarte bune produsele lor. Am incercat niste serumuri si ceva uleiuri de corp si chiar pun pret pe calitate

  6. Răspunde

    Uleiul de corp il vreau si eu!

  7. Răspunde

    Sincera sa fiu, este prima oara cand aud de Hera Medical, dar as incerca, sa vad si eu cum mi se potrivesc produsele.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: