‘Ootd at work’ sau ehalate.ro

Ehalate.ro este locul unde-mi gasesc inspiratie pentru tinutele din cabinet. Poate ca halatul alb ramane inca o sintagma bine intiparita in memoria oamenilor (de aici si hipertensiunea de halat) dar intr-o lume a culorilor este pacat sa nu profitam de ele.

„Ootd at work” pentru mine este despre ehalate.ro

Luna martie nu este doar despre primavara si despre martisor. Este despre culoare, veselie si armonie, iar eu am ales astazi un halat rosu care sa puna accentul pe aceste aspecte.

Prima comanda pe ehalate.ro a fost putin in „ceata” pentu mine. Nu pentru ca aveam o problema cu site-ul ci pentru ca erau atat de multe modele frumoase acolo incat nu stiam care sa-l consider mai frumos. Am vazut o jacheta cu fluturi sau cu gargarite care sunt pur si simplu adorabile. Cred ca toti copii care ar intra in cabinet m-ar vedea drept „doamna educatoare”, mai ales si pentru faptul ca in dispensarul nostru sunt o multime de jucarii care sa le distraga atentia de la ideea ca sunt intr-un cabinet medical.

Asa ca m-am oprit la acest halat rosu care se incheie cu fermoar frontal si maneca scurta, avand terminatia frontala in forma de „V”.

Calitatea materialului este foarte buna, deja l-am spalat si am fost putin cu inima stransa cand l-am bagat prima data cu niste bluzite roz (ma gandeam ca poate la prima spalare iese din material pentru ca este un rosu intens) dar totul a fost perfect. Nu s-a curatat si nici nu si-a pierdut din stralucirea intensa a culorii.

Oodt at work este cu si despre ehalate.ro

Sunt o multime de culori, nuante si modele pe care mi le doresc si trebuie sa va spun din start ca sunt cele mai bune uniforme medicale pe care le-am procurat.

Calitatea este cartea de vizita pentru ehalate.ro!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Este bine ca te-ai gandit sa intampini primavara cu un halat mai colorat si recunosc ca iti vine bine rosul. Eu am zis intotdeauna ca putina culoare in cabinete face bine si personalului si pacientilor. Problema este ca nu avem un regulament, un cod care sa atribuie anumite culori medicilor, alte culori asistentelor si asa mai departe.

    1. Răspunde

      Nici in alte tari nu exista asa ceva, insa fiecare are obligatia sa poarte ecuson si asa se poate face mai usor dieferentierea intre medic si asistenta.

      1. Răspunde

        Exista tari si exista si spitale din Romania in care regulamentul de ordine interioara a dictat anumite culori pentru anumite functii. Nu stiu daca am voie sa las link. Eu il las si stergi tu daca e – https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/spitalul-care-introduce-uniforme-de-diferite-culori-pentru-angajati-pacientii-ii-recunosc-mai-usor.html. Si ar fi ideal si nu as avea nimic de comentat, daca s-ar purta ecusoane. Mergi cu mine la spitalul Universitar sa vedem cati le poarta? Stiu ca am un ton rautacios, dar e la adresa lor, a celor de care m-am lovit in ultimii ani prea des. Cred ca stii si tu ca nu toti medicii sunt ca tine. Din toate punctele de vedere. Si nici nu zic ca asta e cel mai mare neajuns. Sper sa ma intelegi.

        1. Răspunde

          Da…din pacate stiu cum e la Spitalul Universitar. Din pacate nu toti care-si aleg meseria aceasta sunt facuti pentru ea. Eu mereu zic ca prefer sa mi se spuna ca sunt de „meserie om” si apoi medic. Insa, trebuie sa-ti spun ca (si acum fac cum facea bunica) pe vremea mea si oamenii (si ma refer la pacienti) aveau respect fata de medic si de actul medical in sine. Intre timp lucrurile au evoluat intr-un sens negativ. O spun eu, ca medic, care vede zilnic cat de mult s-au schimbat oamenii , cat de agresivi sunt in modul de-a comunica cateodata. In 20 de ani de cand sunt in sistemul medical am simtit schimbarea intr-un sens negativ din pacate ….

  2. Răspunde

    Imi place tare mult ideea asta de a avea halate mai colorate. Majoritatea oamenilor se duc la medici cu probleme, chiar e bine sa fii intampinat pe un ton mai vesel.

    1. Răspunde

      Da, mai ales cand acei pacienti sunt prichindeii mici.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: