Femme Luxe – OOTD in 4 tinute

Femme Luxe este despre moda de la casual la elegant si chiar pana  la tinuta sport.

Astazi vreau sa va prezint patru tinute total diferite pe care le-am comandat de la Femme Luxe, trecand prin stiluri total diferite.

Salopeta neagra Femme Luxe ~ eleganta si rafinament

Trebuie sa recunosc ca stilul „elegant” este cel care imi este cel mai drag. Daca am de ales intre o tinuta sport si una eleganta as alege clar pe cea din urma (chiar si daca ar fi sa plec la iarba verde).

Evident ca o tinuta eleganta nu se reduce doar la o rochie ci si la un set format din doua piese: bluza-fusta sau pantalon-bluza, ori chiar si la o salopeta, asa cum am ales eu.

Daca va tenetaza seturile de la Femme Luxe, in sectiunea: „lounge wear sets” cu siguranta gasiti multe astfel de idei si tinute care sa va fie pe plac.

Daca insa varianta voastra de vara merge pe ceva mai lejer(chiar si din doua piese) in sectiunea „co ords” sunt cateva modele care va vor atrage, mai ales prin pretul lor foarte mic.

Revenind la salopeta neagra sau Black Belted One Schoulder Jumpsuit Evelyn (cum este pe site) pe care am purtat-o intr-o zi de duminica, trebuie sa va spun ca este dintr-un material elastic, dar putin dur, astfel incat in momentul purtarii sa-si mentina o postura frumoasa. Chiar daca are un umar gol, nu cade si nici nu trebuie sa stai tot timpul cu mana sa o ridici pentru ca datorita croielii sale sta foate bine.

Cu toate acestea trebuie sa mentionez faptul ca eu fiind de statura medie a trebuit sa scurtez putin din lungimea salopetei fiind creata pentru o inaltime de 175cm (eu avand 163cm). Insa alte modificari in ceea ce priveste salopeta n-am facut pentru ca toate proportiile mentionate pe site s-au potrivit. Eu am ales marimea 12 si a venit perfect.

Tinuta casual Femme Luxe este din categoria „leggings Crocodile Print

Cand am ales acesti colanti trebuie sa recunosc ca am facut-o dupa ce i-am vazut purtati de o prietena. Poate daca nu-i vedeam n-as fi facut aceasta alegere gandindu-ma ca sunt prea extravaganti (dupa nume). Ideea este ca, in fapt, acea piele de crocodil nu este decat o imitatie in materialul efectiv al colantului si nu este nici pe departe piele de crocodil sau imitatie de piele.

Sunt extrem de comozi si imi place ideea ca au in partea de sus o banda elastica care-i ajusteaza frumos pe talie.

La acestia nu am facut nici un fel de modificare in lungime pentru ca au venit perfect.

Despre acesti colanti v-am povestit aici, cand am fost in vizita la Castelul Peles, la noaptea muzeelor deschise.

Salopeta de la Femme Luxe pentru week-enduri relaxante

Revenind la stilul clasic o salopeta comoda si lejera pentru o zi de week-end este cea care apare pe site: Neck Ribbed Jumpsuit – Yasmine.

 

Eu am ales o nuanta „Rust High”, sau caramiziu as putea spune. Am mers pe numarul 10 de data aceasta ca si marime si chiar daca mi-a venit perfect ca dimensiune, la lungime a trebuit sa fac mici ajustari.

Pe site exista in trei variante de nuante, insa eu am mers pe cea pe care am simtit-o potrivita pentru toamna-primavara.

Ultima tinuta este cea mai lejera si o gasiti la sectiunea:”ribbed lounge wear sets” fiind un set colant-bluza.

Este de fapt un set tricotat pe care eu l-am purtat intr-o seara ploioasa si cam friguroasa, setul fiind la categoria:” knitted lounge wear sets„.

De data aceasta am mers pe varianta gri. Colantul este moale si lejer, iar topul este sub sani, avand un guler inalt.

Este ideal pentru serile racoase de toamna sau primavara, fiind comod si lejer. Pe site il gasiti sub numele: Grey High Neck Cropped Loungewear Set – Ella.

Toate tinutele sunt alese de pe site dupa ce am studiat putin tabelul  de marimi pentru ca eu n-am mai facut nici o comanda innaintea acesteia si-mi doream sa se potriveasca exact.

Va plac alegerile mele de pe Femme Luxe? Ce va tenteaza cel mai mult din aceste modele pe care vi le-am prezentat?

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Pentru ca imi plac tinutele comode, aleg setul tricotat. Este perfect pentru serile mai racoroase. Salopeta neagra este perfecta pentru un eveniment important, iar tie iti vine foarte bine.

  2. Răspunde

    Toate ținutele te prind minunat! Îmi place la nebunie cum îți stă, mai ales cu salopetele!

  3. Răspunde

    Nu am comandat niciodata de la ei ,dar chiar am sa mai uit sa vad daca gasesc ceva si pe placul meu, Toate tinutele iti vin bine

  4. Răspunde

    Foarte frumoase pozele din gradina cu trandafiri. Tinuta nr. 3 e preferata mea.

  5. Răspunde

    Ti-ai innoit garderoba, acum doar evenimente la care sa le porti sa fie.

  6. Răspunde

    Toare tinutele tale arata foarte bine! A doua este preferata mea!

  7. Răspunde

    Foarte frumusele alegerile tale! E frumușică foc salopeta neagra!💜

  8. Răspunde

    frumoase alegeri, imi place salopeta tare mult, pare comoda si merge atat ziua cat si seara!

  9. Răspunde

    Toate ținutele alese sunt frumoase și ți se potrivesc.
    Cum a revenit în trend salopeta, m-am tot uitat și eu după ceva potrivit dar nu mi-a plăcut nimic de prin magazin. Intru pe situl Femme Luxe, poate găsesc.

  10. Răspunde

    Toate tinutele iti vin bine, dar salopeta maro imi place cel mai mult cum iti sta. Te avantajeaza si croiala si culoarea/

  11. Răspunde

    Iti vin foarte frumos toate tinutele!! 😍😍 Salopeta neagra si cea oranj sunt preferatele mele! Pupici!

  12. Răspunde

    Salopeta neagră mi-a plăcut tare mult. Pozele din grădină sunt superbe, un loc de vis.

  13. Răspunde

    Imi plac tare mult hainutele. Iti sta bine in salopetă portocalie. 😊

  14. Răspunde

    […] Despre alte produse comandate de la Femme Luxe poti sa citesti si ⇒ aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: