Lady-Line – pijamale minunate pentru fete rasfatate

Lady-Line este despre o  gama intreaga de pijamale in care sa te simti rasfatata, indiferent de varsta pe care o ai.

Pentru ca ziua Jasminei a fost in acest week-end m-am gandit sa-i aleg un cadou de la Lady-Line. Stiu ca cel mai apreciat articol vestimentar pe care il poarta mereu, cu mare drag, este pijamaua, asa incat acesta a fost primul meu gand in momentul in care am decis sa-i fac un astfel de cadou.

Lady-Line – pijamale minunate pentru fete rasfatate

Se spune despre articolele vestimentare ca in momentul in care pretul per-purtare este unul rezonabil atunci merita sa-l cumperi.

Pretul per-purtare este dat de numarul de purtari raportat la pretul total al articolului respectiv. In cazul in care platesti pe o rochie un pret de 10 milioane si o porti o singura data insemana ca acesta este pretul purtat in acea zi (seara). Sincer daca nu este vorba de rochia de mireasa nu-si justifica pretul nici o rochie care sa aiba acest pret.

Revenind la pijamalele mele pe care le-am ales de la Lady-Line, trebuie sa recunosc ca isi merita din plin acest pret per-purtare pentru ca sunt din materiale de o buna calitate.

Intr-un design extrem de frumos, din bumbac, pijamalele pe care noi le-am ales le vom purta mult timp pentru ca ne-au facut sa ne simtim confortabil.

Petrecerea in pijamale cu Lady-Line

Pentru ca pisicutele sunt cele pe care Jasmine le iubeste am mers pe aceasta varianta in momentul in care am ales pijamalele de la Lady-Line.

Nu ma puteam decide care model este mai frumos, asa incat am ales doua pijamale: una pentru mine cu pantaloni 3/4 si una pentru Jasmine cu pantaloni scurti.

Realitatea este ca noi doua am inceput sa ne cam potrivim la marimi. Pentru ca erau din acelasi material si aveau acelasi tip de model Jasmine a ales sa facem cumva schimb intre noi. Si am purtat eu pantalonasii ei scurti cu buline si am combinat cele doua seturi de pijamale.

Ce-a urmat?! Petrecerea noastra in pijamale s-a prelungit mult timp in noapte. Bataie cu perne, jocuri, filmari, adevar sau provocare si chestii de fete pe care doar mamicile de adolescente le stiu.

Nu stiu daca pisicutele de pe pijamale ne-au provocat sau starea noastra de spirit pe care am simtit-o in momentul in care am imbracat aceste pijamale, cert este ca am avut o seara tare faina.

In cazul in care va tenteaza sa cumparati un cadou frumos pentru „iepuras”, sau pur si simplu sa va alegeti pijamale frumoase si de o foarte buna calitate va recomand: Lady-Line!

Nota. Noi ne-am ales si mascute de ochi in ton cu pijamalele pentru ca ne-au placut tare mult.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Iubesc pisicutele, iar titlul articolului e asa dragalas

  2. Răspunde

    imi plac tare mult pijamalele ! de obicei, cand stau acasa, nu ma scoti din pijamale. doar cine stie cum… iar modelele alese de voi sunt super!

  3. Răspunde

    Au intradevar pijamale foarte frumoase pe site. Imi place ca ati ales amandoua pijamale la fel, cu pisicute.

  4. Răspunde

    Pentru mine, conteaza mult sa am pijamale vesele, colorate, dorm mai bine.

  5. Răspunde

    Pijamalele și cămășile de noapte sunt slăbiciunea mea. Mereu mai vreau ceva de altă culoare, alt material sau alt imprimeu… Ai dreptate, cred că-mi voi face un cadou de iepuraș 🙂

  6. Răspunde

    Am si eu niste pijamale cu pisicuta de la ei. Cred ca modelul Jasminei. Imi plac pentru ca sunt comode si ma simt tare bine in ele

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: