Newchic sau ce se poarta vara aceasta

Newchic pentru o vara in care sa te simti cu adevarat la moda!

Vara este doar la un „colt-distanta” si pentru ca mereu am fost pasionata de noutatile din moda, am ajuns la Newchic unde am gasit o multime de rochii superbe.

Newchic sau ce se poarta vara aceasta

Chiar daca in mod normal sunt cea care prefera rochitele scurte, vara le aleg pe cele lungi, vaporoase, in care ma simt cu adevarat confortabil.

Dar ce purtam vara aceasta?

Rochii lungi vaporoase, care sa urmeze forma corpului, dar care sa-ti confere lejeritate in miscari. Se poarta anul acesta rozul-pudrat cu toate variatiile sale, cu imprimeuri florale si delicate. Eleganta si rafinamentul intr-o rochie lunga, simpla si vaporoasa care sa te faca sa te simti perfect intraga zi de vara.

Rochii sexy pentru seri romantice care lasa la vedere un decolteu frumos sau un umar cazut. Burgundy este nuanta cea mai indicata pentru acest tip de model pentru ca insasi culoare este cea care adauga un sex-appeal special in aceasta vara.

Modelele tropicale ale rochiilor sunt si anul acesta in mare voga mai ales daca ne referim la moda de la malurile marii, de la piscina sau din vacanta de vara in care ne dorim o lejeritate si o eleganta aparte.

Dar pentru ca nu intreaga vara suntem la malul marii, putem opta pentru rochii din cotton, tip „casual„. Sunt la fel de comode si de practice. Anul acesta se inista pe nuante de albastru-marin, chiar daca de obicei aceasta este una dintre nuantele preferate ale designerilor din perioada de toamna. Este o nuanta rece, dar combinata anumite accesorii poate schimba total situatia.

Ca si noutate rochiile tip „vintage-polka” sunt cele pe care le putem adopta in aceasta vara fara a tin cont de silueta pe care o avem. Sunt comode, lejere si pot fi purtate chiar si de persoanele care nu au tocmai o silueta perfecta. Se poarta nuantele vesele, contastante: roz cu buline negre sau albe cu buline albtre sau maron.

Voi pentru ce tip de rochita de la Newchic optati vara aceasta?

 

***

Newchic for summer so you can feel fashionable!

Summer is at „a corner” away and because  I was  always interested in fashion,i found Newchic,where I found a lot of beautiful dresses.

Newchic or what does it wear this summer?

Even though I prefer to wear short dresses,in summer, I choose fluffy dresses because I feel comfortable with them.

But what we wear this summer?

Summer maxi dresseswitch shape on the form of the body,but witch make you feel comfortable when you move.The colours from this year are pink-powder with all its variations,with flower and delicate prints.The elegance and refinement in a simple long dress witch makes you feel perfect in a summer day.

Sexy maxi dress, for romantic nights witch leaves a neckline in sight or a fallen shoulder. Burgundy is the perfect wedding for this tipe of dress becau the colour its self adds a special sex-apeal this summer.

Tropical print dresses,are again this year in a big vogue especially if we mean about the fashion in big malls,from the pool or the  holidays when we want a particular ease.But because not all the summer at the beach we can opt for casual cotton dresses,witch are just as confortable and practical.This year the colour is blue-marin even though this is the favourite colour of the designers from autumn.It is a cool colour but combined with some accesories can change everything.

Like vintage polka dot dresses are the one we can „adopt” this summer without keeping in mind the slimness we have.They are confortable ,fluffy and can be wore even by people that aren’t that slim.This year is wearing the cute colours:pink with black or white with blue dots or brown.

What dress do you like from Newchic this year?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cu siguranta rochiile lungi și valoroase. Mai ales daca ies la o plimbare ziua.

  2. Răspunde

    Inca nu m-am gandit ce rochite voi purta vara asta, dar cert este ca trebuie sa-mi mai imbogatesc colectia cu cateva noi

  3. Răspunde

    Trebuie sa-mi iau si eu macar o rochie vintage polka pentru ca pare exact genul meu. Am si eu cateva comenzi la activ pe Newchic si imi plac hainele de la ei.

  4. Răspunde

    M-ai dat gata cu aceste tinute,toate dar absolut toate sunt pe placul meu,multumesc de prezentare.

  5. Răspunde

    Eu as vrea sa port mai mult rochii si fuste vara aceasta, sper doar sa fie cald si frumos.

  6. Răspunde

    Am vazut cateva modele dragute pe site!

  7. Răspunde

    New Chic este site-ul meu preferat. Foarte inspirate alegerile tale. Rochitele de canepa sunt de exceptie!

  8. Răspunde

    Vreau ca vara aceasta sa imi iau cat mai multe rochii vaporoase si colorate.

  9. Răspunde

    Cei de la Newchic au haine de buna calitate si accesibile ca pret.

  10. Răspunde

    Eu nu am decat o rochie lunga, asa ca vreau sa imi mai iau macar vreo doua. Vine la fix recomandarea ta.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: