Outfit de primavara geroasa de la Dresslily

Iarna aceasta credeam ca s-a cam terminat, mai ales in momentul in care inflorirera ghioceii in gradina. Deja imi faceam planuri pentru sandale si bluzite subtirele, cand iarna mi-a schimbat radical planurile pentru outfiturile mele.

Outfit de primavara geroasa de la Dresslily

Adevarul este ca eu am plasat cu intarziere o comanda la Dresslily si ma asteptam ca sa soseasca in februarie. Din experienta anterioara, stiu ca o comanda data pe acest site ajunge in tara la noi cam in 7-8 saptamani.

Cu toate acestea, am adaugat la comanda aceasta o bluza mai subtire si una mai groasa.

Cea groasa, adica cea pe care am imbracat-o astazi, nici nu o mai aveam in calcul ca o voi mai purta acum. Insa, planurile mele au fost schimbate de zilele cu zapada care au inceput sa apara.

Si nu ar fi nimic daca ar fi vorba doar de zapada. Sunt temperaturi asa de scazute la noi, incat ai senzatia ca abia acum a inceput iarna.

Trecand peste toate capriciile vremii, vreau sa va arat acest outfit de primavara geroasa. Bluza este foarte calduroasa si are un model clasic. Mi-a placut combinatia cromatica gri-alb. Cum nuantele anului sunt gri si galben in sistemul „Illuminating” care aduc „speranta si optimism”, am ales aceasta bluza de la Dresslily pe care am tot purtat-o zilele acestea.

Este foarte confortabila, comoda si calduroasa. Se preteaza foarte bine pentru a fi purtata atat la un pantalon-colant sau la o pereche de jeansi, cat si la o fusta tricotata.

Eu am ales sa fac o combinatie simple, clasica cu jeansi.

Pe site-ul Dresslily bluza poarta denumirea de: „Mock Neck Buttoned Striped Sweater„. 

Mi-a atras atentia gulerul care este putin ridicat si detaliile frumoase din partea laterala, acei nasturi aurii care incadreaza frumos acest model.

Modelul este identic cu cel prezentat pe site.

Eu am beneficiat de o reducere substantiala in perioada sarbatorilor cand am plasat comanda, insa va las si voua un cupon de reducere, in cazul in care va tenteaza ceva de pe site.

Lowest Prices of The Year

Enjoy 22% Discount with CODE: DLBF20

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Frumoasă ținuta, îți vine foarte bine, să te bucuri de această comandă 🙂

  2. Răspunde

    Imi plac foarte mult dungile, asa ca bluza asta e clar pe placul meu!

  3. Răspunde

    Imi plac hainutele pe care le-ai ales!

  4. Răspunde

    Sa te bucuri de noua bluza, e foarte faina! Imi place modelul si combinatia de culori.

  5. Răspunde

    Foarte frumoasa ținută. Sper sa vina mai repede primavara.

  6. Răspunde

    Si mie mi-au inghetat ieri si alaltaieri toate, de la nas la florile de le scosesem pe balcon, cica la soare. Banuiesc ca o sa se schimbe vremea, adica o sa se faca cald, in curand.

  7. Răspunde

    Dresslily este o firma de imbracaminte pe care o apreciez in mod deosebit si cumpar de la ei in mod constant – inca nu am luat ce ai prezentat tu, dar am alte produse si sunt foarte multumita!

  8. Răspunde

    Imi place mult outfitul tau. Lejer si practic in acelasi timp

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: