Pui de casa LaProvincia pentru gustul autentic

Vara tindem sa consumam mai mult carne de pui. Pestele ar fi si el o optiune, insa caldura il face o carne alterabila cu foarte mare usurinta si de cele mai multe ori nici nu-l gasim in stare proaspata.

Doar ca, in ultima perioada se vehiculeaza zeci de filmulete care arata modalitatea de „ingrasare artificiala” si numarul mare de hormoni cu care acestia sunt tratati.

In cautarile mele, pentru ca sunt adepta unui stil de viata sanatos si echilibrat, am ajuns LaProvincia.

Pui de casa LaProvincia pentru gustul autentic

De ce este diferit puiul de aici?!

LaProvincia aduce diferit intreg conceptul. Este extrem de important modul in care sunt crescuti puii, conditiile de crestere al acestora, precum si tipul de hrana cuc are sunt crescuti.

Cred ca problema cea mai mare este cea legata de mancarea care o primesc puii. Pentru ca hormonii de crestere la care unii producatori apeleaza, determina ulterior modificari pe termen lung in corpul uman.

Puii din fermele LaProvincia isi petrec timpul la sol, iar  hrana puilor este produsă intern. Nutreturile  cu care sunt crescuti acesti pui de casa sunt din porumb romanesc.

Ce preparate din pui de casa gasiti aici, LaProvincia?

♥ copanele de pui cu os si piele

♥ aripioare de pui

♥ piept de pui intreg (cu os)

♥ ficat de pui

♥ pipote si inimi de pui

♥ spate si aripi de pui

♥ gaturi de pui

♥ spate de pui cu piele

♥ pui grill

♥ mix grill de pui condimentat

♥ muschiulet de pui

 

Pentru ca sezonul gratarelor este in toi, cred ca cea mai buna varianta pentru astfel de iesiri ramane muschiuletul, mixul de pui grill (care este deja condimentat) si copanelele de pui. Pentru retetele culinare pe care le preparam fiecare in propria gospodarie, intreaga paleta de produse oferita este perfecta.

La final, vreau sa va las cateva ponturi pentru ca preparatele  din carnea  de  pui de casa, pregatite la gratar sa iasa perfect!

♥ verificati eticheta produselor innainte de-a ne apuca de gratar. Optati pentru o firma sigura, cum este LaProvincia care respecta traditia.

♥ nu puneti carnea de pui pe gratar abia scoasa din congelator in ideea ca se va decongela mai repede. riscati sa se pregateasca doar la exterior, in timp ce interiorul ramane crud.

♥ innainte de-a pune carnea pe gratar incingeti bine gratarul

♥ feliati sau portionati subtire pentru ca sa se patrunda usor

♥ innainte de-a pune carnea pe gratar „stergeti gratarul” cu un buchet de palnte aromatice. Ele vor elibera uleiuri volatile care vor da un gust aparte carnii.

♥ nu intoarceti carnea innainte de-a se gatii pe acea parte.

Pofta buna la gratarul din carne de pui de casa va doresc!

 

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: