Emocalm – in armonie cu tine!

Emocalm este o gama de produse naturale de la Dacia Plant, nou descoperita de mine cu ocazia evenimentului  Danube Bloggers Meet– ediția a 3a. O gama de produse care vine sa-ti completeze armonia cu tine, dar si cu cei din jurul tau.

Emocalm – in armonie cu tine!

Am descoperit aceasata gama de produse intr-un moment al vietii in care aveam nevoie de aceasta liniste interioara, asa ca vreau sa va prezint si voua produsele cu care am facut si eu recent cunostinta.

♥ Emocalm Drops cu lavanda si roinita ♥

Emocalm drops contine lavanda si roinita, valeriana si ulei esential de portocal-dulce.

Dropsurile nu contin zahar fiind  indulcite cu nectar de flori de cocos, putand fi administrate si diabeticilor. Datorita plantelor din compozitie, acestea au un efect calmant in starile de neliniste, iritabilitate si stres.

Cutia contine 20 de dropsuri, nu determina dependenta si nu influenteaza capacitatea de conducere a autovehiculelor.

♥ Emocalm ceai 50g ♥

Ingrediente:

lavanda (Lavandula angustifolia)- flori (25%), roinita (Melissa officinalis) – parti aeriene (25%), sunatoare (Hypericum perforatum) – parti aeriene (25%), tei (Tilia cordata) – flori (20%); valeriana (Valeriana officinalis)-radacini (5%).

Plantele nu sunt macinate, ci sunt taiate si provin din productie autohtona.

Aceste plante au efect  de sustinere a starii de calm, ajutand in caz de tensiune nervoasa, neliniste si iritabilitate. Are efecte calmante, antidepresive.

Infuzia se prepara obisnuit: o lingurita de plante la o cana cu apa fierbinte. Se lasa la infuzat cateva minute apoi se strecoara si se consuma cald sau rece.

Emocalm cu melatonina comprimate (Somnofort) ♥

Ingrediente: valeriana (Valeriana officinalis)-extract hidroalcoolic 4:1 din radacini (300 mg); passiflora (Passiflora incarnata)-extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrina 5%) din flori (200 mg); hamei (Humulus lupulus)-extract hidroalcoolic 4-6:1 (pe suport de maltodextrina din grau) din conuri (100 mg); melatonina (1,5 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Are rol de-a induce somnul si de-a crea o stare de relaxare.

Somnofort este un supliment alimentar „creat special pentru a va bucura de un somn odihnitor. Contine o combinatie de melatonina si extracte vegetale, care va va ajuta sa adormiti mai usor si sa aveti un somn linistit”.

Intreaga gama de produse EMOCALM Ssunt disponibile pe Dacia Plant.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Am și eu comprimatele și chiar le folosesc la nevoie.

  2. Răspunde

    Cu siguranță mi ar fi de ajutor, stresul zilnic își spune cuvântul!

  3. Răspunde

    Uneori chiar e nevoie de asa un ceai, e bine de avut în casă.

  4. Răspunde

    Le am și eu și i-am dat și bunicului meu la tara pentru momente ele mai agitate.

  5. Răspunde

    Văzusem produsele astea în farmacie ; foarte utile atunci când ai nevoie 👌

  6. Răspunde

    E bine sa apelam la ele in momentele mai agitate.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: