Ootd – Lady in red by Dames

Dames este un magazin online descoperit recent care mi-a facut o impresie foarte frumoasa dupa prima comanda.

Ootd – Lady in red by Dames

O rochie din matase rosie, pe care sincer parca mi-as fi dorit-o mai lunga cu 5 cm dar care mi s-a potrivit perfect ca marime a fost vedeta unei petreceri private intr-o seara de iulie.

O tinuta rafinata, lejera si comoda, de un rosu frumos cu un croi foarte intereasant.

In partea de sus rochia este cu o croiala clasica pana in partea din talie. Aceasta este evidentiata cu o banda (pe care ma gandesc ca voi adauga in viitor niste accesorii) iar in partea e jos urmeaza frumos linia soldurilor.

Cu toate ca ea pare mulata pe corp nu este nici pe departe, materialul fiind din matase (nu elastica). Sunt facute falduri in partea de fos prin introducerea unor clini care creeaza volum si confera acea tinuta tip „sirena” care m-a si facut sa o comand.

Accesorii: poseta Dreslilly cu maner din perle

Pantof decupat rosu

Are fermoar lung intr-o parte astfel incat se imbraca cu usurinta fara sa deranjeze coafura.

Rochia este eleganta si se preteaza atat la un eveniment privat de tipul: petrecere, botez, de zi, cat si la o iesire de seara.

Lady in red by Dames este o rochie frumoasa si eleganta pe care o gasiti la reduceri in aceasta perioada.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    si gentuta e frumoasa, asa cum ti-am zis pe Insta, parca, dar rochia este superba si se vede atat de frumos in decorul asta predominant alb! Felicitari pentru alegere. Eu zic ca te si avantajeaza, nu doar culoarea, ci si croiala.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: