Cand Notino vine cu oferte, alegerea parfumului este mult mai usoara

Sunt o adevarata colectionara de parfumuri si trebuie sa recunosc ca in momentul in care vad oferte bune fac imediat o comanda.

Si nu aleg niciodata la intamplare. Stiu exact cum miroase un parfum pe care urmeaza sa-l coamnd on-line.

Am fost intrebata candva daca nu-mi este teama sa comand parfumuri on-line. „Teama” in ideea ca nu mi s-ar potrivii acel parfum sau ca ar fi sub asteptarile mele. Ei bine, alegerea mea se face dupa cateva criterii pe care vreau sa vi le dezvalui si voua.

Cand Notino vine cu oferte, alegerea parfumului este mult mai usoara

♥ Aleg parfumuri pe care le cunosc. Fie le-am mirosit intr-un magazin fizic de parfumuri, fie le-am primit in sticlute mici de testere.

Daca mi-a placut in acel moment, cu siguranta imi va fi pe plac si ulterior.

♥ Am o lista cu „preferatele” si in momentul in care apar oferte verific daca parfumurile trecute in acea lista se regasesc in ofertele saptamanii respective.

La Notino sunt oferte saptamanale la zeci de produse. Este doar o chestiune de gusturi si putina atentie pentru a gasi firma sau parfumul respectiv la oferta.

Aveam de ceva vreme pe lista un parfum de la Salvatore Ferragamo , mai exact Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa pe care l-am gasit in aceasta saptamana cu reducere de 51%.

 

Parfumul face parte din produsele bestseller ale verii, iar Notino ne rasfata cu oferte tentante. Pe site gasiti produsele bestseller reduse cu pana la 50%. Fie din gama parfumurilor sau a produselor de protectie solara, ori de ingrijire a tenului sau corpului, acum este momentul pentru a face o afacere profitabila.

♥ Aleg parfumul dupa citirea caracteristicilor acestuia. Nota de baza, in cazul parfumului Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa fiind una de patchouli si spumă de lapte, este cea care predomina ca si intensitate. Cea de varf: portocala amara, mure, este cea care ramane mult timp pe pielea noastra.

♥ Pentru a nu pierde ofertele saptamanii unui site, ma abonez la newsletter-ul acelui site. In acest fel stiu sigur ca voi avea pe e-mail toate promotiile acelui site.

Vizualizez promotiile si daca consider ca fac o achizitie buna nu ma gandesc la ideea ca fondul de ten sau pudra se termina peste o luna sau doua. O cumpar atunci pentru pretul special la care o gasesc. In cazul parfumurilor cred ca o femeie nu are niciodata prea multe.

 

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Îmi place tare oferta de săptămâna aceasta. Îmi doresc mult un Si.

    1. Răspunde

      Da, chair miroase tare bine!

  2. Răspunde

    Sunt de acord cu tine. Cine poate rezista in fata unei asemenea oferte? Eu sigur nu. 🙂

    1. Răspunde

      Da…nici eu 🙂

  3. Răspunde

    Tot zic de ceva vreme că o să intru și eu pe site. Nu am cumpărat niciodată de la ei, nici când se numeau Aoro.
    O să mă uit să văd dacă au parfumul meu 🙂

  4. Răspunde

    Daca e oferta trebuie sa profit sa imi iau un parfum nou.

  5. Răspunde

    Eu vreau sa imi iau Aqua di Gioia. Mi s-a pus tare pata pe el/

  6. Răspunde

    Vanez de ceva timp Signorina si am observat ca acum este pe site la reduceri. Chiar ma gandesc sa fac si eu o investitie

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: