VivaNatura ~7produse esentiale pentru vara acesta

Vara am cautat sa folosesc cat mai multe produse naturale pentru corp si par si de aceea atentia mea s-a mutat catre produsele de la VivaNatura.

VivaNatura ~ 7produse esentiale pentru vara acesta

Probabil ca parul reprezinta cel pe care eu caut sa-l protejez vara de factorii care-i determina o degradare accentuata. Avand firul de par uscat, soarele contribuie si mai mult la deteriorarea sa, facand varfurile sa devina casante.

Sampon pentru par uscat cu brusture si aloe vera de la VivaNatura.

Samponul este un produs 98,9% natural, de origine naturala, fiind procesat la rece, are un miros placut de plante (miroase a ceai).

Curata eficient si lasa parul moale si matasos la atingere.Imi place tare mult senzatia de poaspat si de curat pe care o lasa acest sampon dupa utilizare.

Crema de par cu extracte naturale si petrol de la VivaNatura

Fiind un produs 96% natural, procesat la rece si fara parabeni, a fost alegerea cea mai importanta. Contine de extracte
din plante: mesteacan, tataneasă, brusture, urzica si  uleiuri vegetale: de masline, ricin, germeni de
grau, nuci, dar si o fractie  speciala obţinută din petrol.

In trecut am mai folosit produse care contineau petrol si care au avut un randament bun in ceea ce priveste caderea parului.

Am folosit aceasta crema pentru caderea parului si da miroase a petrol. Dar, dupa limpezirea parului si dupa samponare acest miros dispare.

Pentru mai multa siguranta am aplicat la limpezire un ceai de menta si 2 linguri de otet.

Flaconul are 250 ml ca si samponul si gelul de dus.

♥ Gel de dus cu lavanda si ceai verde pentru seri relaxante

Gelul de dus este 99%natural si este procesat la rece, fara parabeni. Un adevarat rasfat pentru corp. Lavanda are efect miorelaxant si induce senzatia de somn.

Pentru ca este un produs natural si acesta are un miros placut de plante.

♥ Gel Aloe Plant cu argint si aloe vera

Pentru ca vara suntem mai predispusi la diferite mici accidente (si de cele mai multe ori in vacante) acest gel este perfect. Cu un efect regenerator, antioxidant, cicatrizant,  antibacterian, antimicotic,  purificator detoxifiant, gelul Aloe Plant vine ca substituentul unui dezinfectant pentru trusa de vacanta.

Se recomanda  a fi utilizat in plagi, zgarieturi, accentuand cicatrizarea. Se aplica local in strat subtire pe zona lezata .este un produs format din 100% substante naturale.

Continut: aloe vera, tea tree, argint coloidal.

Deodorant roll-on natural IDA Orhidee și Lotus de la VivaNatura

Aleg cu mare grija si atentie deodorantele. Am optat pentru acesta pentru ca are in compozitie: propolis, argint și bisabolol. Contine 99% ingrediente naturale, fiind de origine naturala, fara aluminiu si parabeni.

Nu are un miros puternic dar este activ intreaga zi. Faptul ca este un produs natural este tot ceea ce conteaza pentru mine ca medic.

♥ Crema de fata cu aur si argint

Trebuie sa recunosc ca am luat aceasta crema fiind atrasa de numele ei. Insa,innainte de-a o comanda am citit si m-am documentat in ceea ce priveste ingredientele sale.

Contine: uleiuri naturale: de migdale, masline, jojoba intr-o combinatie cu  metale coloidale pretioase ca aurul si argintul .

Am aflat mai apoi despre aceste metale ca regenereaza, revitalizeaza, amelioreaza ridurile , conferind in acelasi timp si stralucire tenului.  „In combinatie aurul si platina coloidala combat lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului.”

In ceea ce ma priveste crema am aplicat-o doar seara prin miscari circulare si trebuie sa recunsoc ca dupa cateva zile de la utilizare am observat o luminozitate aparte.

Pentru ca am ajuns in locul in care natura isi face simtita prezenta in fiecare produs, nu puteam sa pelc fara sa-i iau si Jasminei ceva.

♥ Pasta de dinti GennaDent Junior si Parodonik sunt cele pe care le-am oferit. Cea Junior pentru Jasmine si cealalta bunicilor. Pentru ca oferim produse de calitate, naturala celor pe care-i pretuim.

Am zis ca sunt 7 produse esentiale pentru vara aceasta?

Cred ca sunt produse pentru fiecare moment al anului pentru ca VivaNatura este despre produse naturale!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Crema si samponul le-am folosit si eu intrecut. Mi-a placut maxim crema aia, parca as mai folosi-o ca tare bine mi-a facut

  2. Răspunde

    Gelul de dus cu lavanda mi-ar placea sa-l incerc, si cred ca este potrivit si de toamna!

  3. Răspunde

    Deo roll onul acela ma tenteaza. Am incercat si pasta de dinti si e super eficienta.

  4. Răspunde

    Produsele Vivanatura sunt extrem de bune. Eu le folosesc cu succes de ceva timp.

  5. Răspunde

    Cred ca n am mai folosit produse Vivanatura de ani de zile, stiu ca am incercat ceva masca si mi a placut.

  6. Răspunde

    Am folosit si eu cateva produse excelente de la ei. Recunosc ca si produsele pentru copii sunt senzationale

  7. Răspunde

    […] Despre alte produse pe care le-am folosit de la Vivanatura poti sa citesti si → aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: