Nude de la Farmasi si un rimel de clasa Zen

Produsele Farmasi le folosesc de foarte multa vreme. Le-am descoperit intamplator in urma cu 2 ani si de atunci mi-am tot imbogatit colectia.

Pe considerentul ieftin si bun, Farmasi reuseste sa treca cu mult in fata unor produse care se vor de top si care au poate preturi de 2-3 ori mai mari.

Nude de la Farmasi si un rimel de clasa Zen

Rujul Farmasi in nuanta nude este pe site cu numarul 203 Au Natural.

Este un ruj foarte usor de aplicat, cu un finish frumos, care nu usuca buzele, intr-o nuanta calda.

Eu l-am aplicat dupa ce am facut conturul buzelor cu o nuanta usor mai inchisa decat nuanta rujului. Am vrut sa-i testez rezistenta si dupa cum se vede si in fotografie, a cedat parte din creionul contur dupa ce am mancat, insa rujul a ramas pe pozitie.

Este genul de ruj care te cucereste de la prima aplicare.

Rimelul Zen de la Farmasi este deosebit. Periuta este putin mai mica pe o parte si mai inalta pe cealalta, astfel incat in momentul aplicarii sa creeze senzatie de alungire si sa poata separa cu usurinta genele.

Cred ca acest lucru se poate vedea cu usurinta chiar in fotografii.

Am apreciat ideea celor de la Farmasi cu sigilarea produsului pe intreg tubul, nu doar la nivelul capacului.

In acest fel produsul este perfect protejat.

Si pentru ca sunt chiar Zen am adus si catelul din dotare cu mine in aceste fotografii.

Nude de la Farmasi si un rimel de clasa Zen

Oja Farmasi este din colectia  Nail Color Nude – 03 Ballerina. Se aplica cu usurinta si la final prezinta un luciu frumos.

Coletul trebuia sa ajunga in preajma sarbatorilor, insa curierii nu au fost asa de prompti si nu mi-au livrat coletul. Nu stiu exact cauza, cert este ca acest colet a ajuns la sfarsitul lunii ianuarie. Le multumesc celor de la Farmasi pentru ca au avut rabdare si au inteles ca nu era vina mea ci a firmei de curierat care nu a livrat coletul si acesta s-a reintors la sediul Farmasi.

Pentru ca era coletul destinat perioadei Craciunistice intregul colet era impachetat in haine de sarbatoare si am primit si un portfard cadou auriu.

Pentru prezentarea completa v-am facut rapid o filmare chiar in seara primirii coletului. Si chiar daca lumina era putin cam slaba am vrut sa impartasesc cu voi cat mai rapid si v-am aratat toate produsele Farmasi.

Va plac produsele Farmasi? Ce produse aveti in colectie de la ei?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ador produsele Farmasi. Sunt extrem de calitative si la preturi accesibile. Am o multime de rujuri si vreo doua mascara, precum si niste creme.

  2. Răspunde

    Foarte fumoase nuatele ojei dar si a rujului, chiar nu ma asteptam la o aemenea calitate

  3. Răspunde

    Ce produse faine! Trebuie sa le incerc si eu. Multumesc pentru recomandare!

  4. Răspunde

    Am si eu multe oje de la farmaci.Raportul calitate pret e foate bun

  5. Răspunde

    Si mie imi plac produsele lor si am in special rujuri de la ei. Articolul tau mi-a adus aminte ca am nevoie de un roj rosu. 🙂

  6. Răspunde

    Mi se pare super tare rimelul si nuanta ojei imi place mult. Produsele Farmasi chiar sunt bune

  7. Răspunde

    Foarte frumoasa nuanta! Cam asa ceva prefer si eu de obicei, nu imi plac culorile prea stridente. Mergeau cand eram mai tanara, acum prefer cat mai sters..

  8. Răspunde

    Am descoperit si eu recent produsele Farmasi. Si eu sunt impresionata de ele si mi se potrivesc de minune. Rimelul este favoritul meu

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: