Alege cadoul preferat de la Notino

Notino alege sa ne rasfete cu oferte tentante, promotii atractive si cadouri inedite.

Inceputul acesta de toamna vine cu un cadou in varianta full-size la orice comanda care depaseste valoarea de 220 de ron.

Pentru ca noi, femeile, suntem diferite si extrem de pretentioase, Notino a ales sa vina cu oferte speciale pentru a ne satisface pe fiecare in parte.

Alege cadoul preferat de la Notino

Poti alege  gratuit, în cosul de cumpărături, 1 produs în variantă full-size din cele 12 cadouri oferite de Notino, in  perioada 16 septembrie – 22 septembrie la cumparaturi mai mari de 220 ron. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru ca toamna tenul are nevoie de o hranire mai intensa si o pregatire pentru anotimpul rece, am ales sa adaug in cosul meu de cumparaturi si o crema de la Vichy.

Cu produsele din portofoliul celor de la Vichy tenul meu a rezonat extrem de bine. Nu simt ca este cazul pentru o crema grasa, care sa hraneasca in profunzime pentru ca aceasta este rezervata zilelor de iarna. Insa, bronzul verii il doresc pastrat pentru o lunga perioada de timp si de aceea am optat pentru Vichy Aqualia Thermal Light.

 

Este o crema lejera, care contine:

  • ♥ acid hialuronic – pentru hidratare indelungata a tenului
  • ♥ aquaubioryl și ipa-karagenan – ambele avand rolul de distribuire a apei intr-un mod uniform

Este o crema cu efect anti-age fiind recomandata pentru toate tipurile de ten. Se poate aplica in orice moment al zilei pentru ca are o textura lejera. Nu incarca si nu lasa pelicula grasa pe ten si de aceea eu o folosesc si dimineata innainte de-a aplica machiajul.

Pentru ca voiam sa am si un cadou in cosul de cumparaturi am ales si un balsam de noapte regenerator Vichy Idealia. Tenul meu matur are nevoie de o ingrijire mai speciala si m-am gandit ca acest trataement de noapte vine ca si o completare a celui de zi.

Am vrut sa profit nu doar de cadoul pe care l-am adaugat in cosul de cumparaturi ci si de trusa de produse in varianta mini de la Vichy.

Tu ce cadou ai ales de la Notino?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Intenționez să aleg gelul acela de curățare. Tare îmi place oferta de săptămâna aceasta.

  2. Răspunde

    Privesc aceste cadouri ca pe o forma de fidelizare si asta ma face sa comand des de pe Notino.

  3. Răspunde

    Sunt uimita de promotiile celor de la Notino! Ma lasa cu gura cascata.

  4. Răspunde

    Azi am dat si eu comanda si mi-am ales demachiantul pentru ochi.

  5. Răspunde

    am oscilat intre acea mascara si sticluta de parfum cu atomizor pana azi si azi am optat pentru ce-a doua pentru ca mi se pare mai utila pe termen lung. Mascara mai am putin si oricum imi iau eu. Sticluta parca nu e chiar un must, dar daca e cadou, o vreau.

  6. Răspunde

    Azi am dat comanda ca sa profit de oferta. Printre produse se afla si booseterul Vichy si mi-am ales ca si cadou la comanda un ulei pt par. Abia astept sa ajunga comanda.

  7. Răspunde

    Nu am ales inca un cadou, dar mereu ma incanta seturile mini.

  8. Răspunde

    Mi se pare una dintre cele mai bune ofertea aceasta si chiar intentionez sa dau si eu acum o comanda

  9. Răspunde

    […] In urma cu doua saptamani am plasat o comanda frumoasa cu doua produse Vichy despre care v-am povestit mai multe → aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: