Pedichiura cu oja semipermanenta Mounli

Cu oja semipermanenta de la Mounli am facut cunostina de curand si am ramas impresionata de calitatea produselor de la prima utilizare.

Trebuie sa recunosc ca manechiura am mai facut cu oja semipermaneta, dar pedichiura niciodata. Asa c a fost prima mea experienta cu lampa la degetele de la picioare.

Cand lucrezi pentru o alta persoana lucurile merg parca mai usor. Cand trebuie sa lucrezi pedichiura pentru tine este o pozitie putin mai dificila.

Cu toate acestea m-am aventurat sa realizez o pedichiura cu oja semipermenta Alluring Red de la Mounli.

Pedichiura cu oja semipermanenta Mounli

Nuanta este absolut superba si trebuie sa recunosc ca de la prima aplicare a acoperit perfect. Este acea nuanta de rosu vibrant pe care o voi purta cu siguranta de foarte multe ori pentru ca este naunata mea preferata.

De data aceasta am ales sa o port pe unghiile de la picioare si recunosc ca a fost o alegere inspirata. Nu mai avem prea mult timp pana trecem la pantofi sau cizmulite si poate ca de aceea am si simtit nevoia sa readuc in prim-plan pe ultima suta de metri pedichiura la control.

Daca vrei sa vezi cat de frumos arata nuanta Ludic Me poti sa vezi si → acest articol!

Dacă dorești o reducere de 💥 15% intră pe ➡️ http://moun.li/Georgiana15OFF poți folosi doar o singură dată codul meu: Georgiana15OFF , iar la fiecare comandă plasată primești apoi, puncte de fidelitate pe care le poți refolosi la urmatoarele tale comenzi!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Frumoasa nuanta, pedichiura rosie este mereu eleganta 🙂

    1. Răspunde

      Este superba culoare si nu m-as fi gandit la ora semipermanenta la picioare. Sa stii ca o sa incerc si eu

  2. Răspunde

    Nu mi-am facut niciodata unghiile cu oja semi pentru ca prefer lacul normal insa ideea cu unghiile de la picioare e super

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: