L’Oreal Revitalift LaserX3

Ingrijirea tenului matur implica o atentie deosebita, iar L’Oreal Revitalift LaserX3 face ceea ce promite.

L’Oreal Revitalift LaserX3

Trebuie sa recunosc ca am folosit produse de la L’Oreal in urma cu foarte mult timp. Mi-am focusat atentia pe alte produse si din  acest motiv gama lor de produse de ingrijire a intrat intr-un con de umbra.

Pentru ca BuzzStore m-a provocat sa folosesc  cele doua creme de zi si de noapte, L’Oreal Revitalift LaserX3, am acceptat si am vrut sa va las si voua cateva impresii.

L’Oreal Revitaift LaserX3 este o crema dedicata tenului matur, fiind imbogatita cu 3 ingrediente antirid:

♥ PRO-RETINOL: care ajuta la netezirea ridurilor si restabileste fermitatea tenului;

  • ♥ ACID HIALURONIC: cu rol in hidratare si reumplerea ridurilor fine
  • ♥ VITAMINA C: care confera  luminozitate, corectand  vizibil tonurile neuniforme ale pieli, reducand petele pigmentare

Creama de zi L’Oreal Revitalift LaserX3 are o structura usor mai fluida fata de cea de noapte si din acest motiv are si un grad de absorbtie mai crescut.

Dupa aplicare necesita un timp de cateva minute pana ce intra total in piele fara sa lase urme grase. De aceea se poate utiliza innaintea oricarui tip de machiaj.

Dupa utilizarea cu regularitate de 14 zile am observat o crestere a gradului de hidratare si o reducere subtila a ridurilor fine. Cel mai probabil acest lucru se datoreaza acidului hioaluronic existent in acest produs.

Creama de noapte L’Oreal Revitalift LaserX3 are o consitenta mai densa si gardul de absorbtie este mai lent, fiind usor mai grasa. Cu toate acestea dupa aplicare, cu un usor masaj si aceasta a patruns cu usurinta in piele.

Ambele produse sunt in recipiente de sticla care pentru mine reprezinta un mare plus. Ambalajele sunt de 50ml fiecare, sticla fiind mai inchisa la culoare pentru a nu permite oxidarea vitaminei C din produs.

La finalul acestei experiente pot spune ca mi-au facut o impresie buna. Sunt extrem de tentata sa achizitionez si serul din aceasta gama pentru ca tratamentul tenului sa fie complet.

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Arata exact ca produsele premium care costa insa sute de lei. Imi pare bine sa aud ca sunt produse de încredere!

  2. Răspunde

    Si mie imi plac produsele L Oreal dar nu le-am mai folosit demult, pentru ca am tot avut altele la indemana.

  3. Răspunde

    Peste cateva luni fac 30 ani asa ca ar trebui sa trec si eu la produse pentru ten matur, pana acum le preferam pe cele care doar hidratau si atat.

  4. Răspunde

    Foloseam la un moment dat produsele L”oreal șichiar mi-am dorit foarte mult să le testez pe acestea. Simțeam că mi s-ar potrivi. Mulțumesc pentru informații și recomandare, voi căuta produsele.

  5. Răspunde

    Este un duo bun pentru tenul matur in special. Mama mea a fost multumita de aceste creme!!

  6. Răspunde

    De mult am pus ochii pe ele și chiar așteptam păreri. Le voi lua cu siguranță!

  7. Răspunde

    Le folosesc si eu acum. Chair imi plec muuult de tot <3

  8. Răspunde

    Si eu am folosit aceste creme si am vazut ca sunt foarte bune. Chiar am observat si rezultate in urma folosirii acestora

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: