Produsele apicole de la Apidava pentru ingrijirea tenului in perioada rece

Toamna aceasta a fost intr-adevar una speciala. O vreme calda si placuta care te imbia sa iesi afara. Insa, de cateva zile totul s-a schimbat si vremea parca doreste sa ne anunte ca vine iarna. Vantul a devenit inamicul principal al tenului si de aceea atentia mea s-a indreptat spre produsele apicole de la Apidava.

Produsele apicole de la Apidava pentru ingrijirea tenului in perioada rece

Balsam de buze hidratant de la Apidava cu unt de Shea

Buzele sunt cele care sufera in primul rand la expunerea la vant si vreme rece si de aceea primul produs la care apelez cand vremea se schimba este balsamul de buze.

Beneficiile pe care le-am observat eu la utilizarea acestui balsam:

♦ hidrateaza in profunzime . A fost o perioada in care foloseam doar rujuri mate care au dus la uscarea exagerata a buzelor. Acest balsam l-am folosit aplicat pe buze noaptea si dimineata am observat o imbunatatire semnificativa. Dupa 3 seri concomitente hidratarea si ingrijirea buzelor cu balsamul acesta care contine unt de Shea mi-a readus aspectulnatural al buzelor.

Pentru ca de cateva zile vantul si ploaia au inceput sa afecteze tenul si pielea buzelor il aplic innainte de utilizarea unui ruj cremos.

♦pielea aspra si micile fisuri au disparut.

Creama pentru ten sensibil de la Apidava

Crema pentru ten sensibil de la Apidava vine intr-un borcanel micut din sticla care poate fi luata cu usurinta in poseta.

O aplic nu doar pe fata seara, dupa demachire, ci si pe zona aspra a coatelor si a zonelor care necesita o hidratare mai intensa in aceasta perioada.

Ca si proprietati aceasta crema :

  • ♦ reuseste sa  redea elasticitatea pielii
  • ♦ mentinenivelul optim de hidratare a tenului
  • ♦ are efect cicatrizant si calmant, dar si proprietati antibacteriene

Sapunul cu miere si laptisor de matca de la Apidava

Toate sapunurile de la Apidava sunt extraordinare. Recomandarea vine pentru acest sapun datorita continutului de miere si laptisor de matca xu rol protector si hidratant, de hranie in profunzime a pielii agresata de vremea rece.

Produsele de la  Apidava pot fi achiziționate de pe https://www.honey-land.net/, precum si in alte magazine fizice si online.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Sincer,am văzut o grămadă de articole cu o părere pozitivă despre aceste produse,dar eu din pacate nu le-am încercat încă 😕 voi trece la cumpărături că deja sunt convinsă

  2. Răspunde

    Si eu folosesc produsele pe baza de miere de la Apidava,mi se par cele mai bune de pe piata romaneasca!

  3. Răspunde

    E important sa nu uitam de balsamul de buze, acesta de la Apidava este minunat.

  4. Răspunde

    sunt chiar bune produsele celor de la Apidava și cred că m-ar tenta balsamul de buze

    1. Răspunde

      Tot recomanzi cele mai interesante produse. Chiar ma plangeam ca a venit vremea rece si as avea nevoie de niste produse naturale care sa ajute piele si hop, apare articoluo tau. Iti multumesc!

  5. Răspunde

    Am și eu crema, este foarte hidratanta, ideală pentru sezonul rece.

  6. Răspunde

    O recomandare perfecta pentru mine, deoarece în sezonul rece tenul meu se cam usucă și aceasta crema m-ar putea ajuta mult!

  7. Răspunde

    Am si eu balsamul de buze si imi place mult de tot, mai ales acum cand a venit frigul si buzele mele au nevoie de mai multa hidratare si ingrijire.

  8. Răspunde

    Am și eu produse de la ei. Balsamul de buze e chiar fain.

  9. Răspunde

    Suntem mari consumatori de produse Apidava, atat de produse pentru interior cat si pentru exterior.

  10. Răspunde

    […] mai povestit despre ele si aici sau […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: