Achizitii importante pentru casa la inceput de an nou

Inceputul unui an nou de cele mai multe ori aduce schimbari in vietile fiecaruia. Sunt foarte multe persoane care isi fac diferite planuri pentru noul an si care incearca sa se tina cat mai mult de promisiunile facute la trecerea dintre ani. Daca te numeri printre persoanele care in noul an isi doresc o schimbare in ceea ce priveste casa in care locuiesc, primele luni ale anului sunt cele mai potrivite pentru diferite achizitii. Avand in vedere perioada reducerilor, vei gasi o multime de produse de calitate la un pret mult mai mic ca de obicei. Achizitioneaza perne decorative, paturi in culoarea anului, covoare cu forme geometrice, cea mai buna lenjerie marca Behrens Romania si diferite decoratiuni cu ajutorul carora poti da un aer fresh casei tale.

In cazul in care te numeri printre persoanele care isi doresc o schimbare la inceput de an, dar nu vrei sa faci renovari majore, sunt cateva lucruri pe care le poti face si care iti schimba infatisarea casei in bine.

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna au trecut, prima schimbare pe care poti sa o faci este sa strangi bradul si decoratiunile de Craciun din casa. Acesta este un pas important, care cu siguranta schimba infatisarea casei tale, lasand-o pe aceasta mai aerisita si mai fresh. Odata cu disparitia tuturor decoratiunilor rosii, aurii, argintii si verzi, casa ta va deveni din nou mai luminoasa si mai spatioasa.

 

Daca dupa aceasta schimbare incepi sa te gandesti instantaneu la faptul ca vine primavara si la cum iti vei decora casa pentru acest anotimp, schimbarea a avut efectul dorit. Si avand in vedere ca nu mai este foarte mult pana in momentul in care isi fac aparitia ghioceii, achizitiile pe care urmeaza sa le faci pot fi deja cu referire la acest anotimp.

Pentru micile schimbari care pot transforma aspectul casei tale intr-unul mai placut si mai primitor nu este nevoie de investitii majore. Cu cateva accesorii precum o vaza, cateva plante, tablouri noi, perne decorative, paturi pufoase si primitoare, sau o masuta noua de cafea, aspectul casei tale va fi cu totul altul. In ceea ce priveste culorile, poti sa mergi la sigur si sa optezi pentru culoarea anului 2020, care este albastrul clasic. Insa pentru o cromatica mai variata poti sa alegi mai multe nuante de albastru, pe care sa le combini fie cu roz pal, cu alb, bej, sau daca esti mai indraznet, cu o culoare puternica.

 

In ceea ce priveste schimbarile pe care poti sa le faci pentru un dormitor mai primitor, sunt cateva elemente principale pe care poti sa le inlocuiesti fara o investitie majora. Alege pentru patul tau cea mai buna lenjerie marca Behrens Romania si cateva perne decorative in ton cu restul camerei. Poti, de asemenea, sa acoperi fotoliul cu o patura pufoasa, care sa se integreze perfect in cromatica dormitorului. Sau sa schimbi draperiile cu unele dintr-un material gros, prin care sa nu treaca lumia. Poti sa integrezi si aici culoarea anului 2020, albastrul clasic fiind o culoare puternica si inchisa, alegerea perfecta pentru draperii.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Avem ai noi nevoie de un tablou si chiar ma gandeam la o veioza draguta.

  2. Răspunde

    Urmează să îmi schimb locuinta și chiar am cateva idei dragute pentru decor, dar vreau sa imi iau si cateva lenjerii de pat noi care sa mearga cu restul camerei!

  3. Răspunde

    Lenjeriile de pat sunt tare importante, eu pun accentul pe calitatea lor si pentru mine, si cand ofer cadou cuiva.

  4. Răspunde

    Am câteva idei pentru decor, dar aștept să vină primăvara, pentru că ideile sunt legate de acest anotimp.

  5. Răspunde

    Ador lenjeriile de pat de calitate! Cele de bumbac sunt preferatele mele și le aleg într-o varietate de culori

  6. Răspunde

    imi plac lenjeriile de calitate ca acestea, o sa merg pe site sa vad ce modele mai gasesc

  7. Răspunde

    Lenjeriile de pat si pernele decorative sunt slabiciunea mea ! Am o gramada si inca cumpar ! 😀

  8. Răspunde

    Ce elegante sunt lenjeriile astea! SI mie imi place sa cumpar lenjerii cat mai multe.

  9. Răspunde

    Chiar ma gândeam sa imi cumpăr o lenjerie de pat! Multumesc frumos pentru informații!

  10. Răspunde

    Îmi plac lenjeriile de pat. În ultimul timp cât sa fie cu un print dragut și de foarte bună calitate.

  11. Răspunde

    Am destul de multe lenjerii doar ca daca stau bine si ma gandesc mi-ar fi de mare ajutor cateva uni. Multe dintre lenjeriile mele sunt colorate

  12. Răspunde

    La fel si eu acum imi schimb locuita. Si din cateva lucruri noi s-a ajuns ca totul sa fie achimbat 😂❤️❤️

  13. Răspunde

    Eu una iti multumesc tare mult pentru toate sfaturile si indicatiile, in ciuda faptului ca este jumatate de an, sa stii ca am urmat tips-urile si am mers cu sotul la cumparaturi. Am cumparat asa cum ai spus si tu, lenjerie de pat, perne noi, saltea cu spuma de memorie.. Singurele lucruri pe care le-a vrut el au fost: intrerupatoare cu touch, sistem de aprindere cu beculete mici cu lumina calda in partea de jos a holului (care sa se aprinda la cei mai mici pasi tarzii ai noptii – daca bineinteles, vrem sa mergem la toaleta) si un TV Smart pentru a se uita la meciurile de fotbal. Toata lumea-i fericita.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: