Cum te ajuta creativitatea cand iti permiti doar un apartament micut

Achizitionarea unui apartament sau a unei case necesita o investitie serioasa. Indiferent de locul de munca pe care il au, in continuare foarte multe persoane nu isi permit sa achizitioneze o noua locuinta care sa fie cel putin asemanatoare cu cea la care visau. Acesta este motivul pentru care tot mai multe familii tinere opteaza pentru un credit imobiliar.

Sunt insa si persoane care refuza sa ia un imprumut si aleg sa se descurce cu banii pe care reusesc sa ii puna de-o parte. De cele mai multe ori aceste persoane isi achizitioneaza apartamente micute, cu cel mult 2 camere. Daca si tu te numeri printre aceste persoane si cauti o agentie imobiliara care se ocupa cu vanzari apartamente in Ploiesti, apeleaza cu incredere la cei de la Royal Imob.

Trebuie sa stii insa, ca nu este mereu un dezavantaj sa locuiesti intr-un apartament mic. Profitand de creativitate, ai posibilitatea sa il amenajezi in asa fel incat acesta sa para mult mai spatios decat este de fapt.

 

In articolul de azi iti prezentam cateva trucuri, usor de pus in aplicare si care functioneaza cu adevarat cand ai un apartament micut.

1. Alege sa iti vopsesti peretii in culori deschise, pastel

De cele mai multe ori persoanele care detin apartamente mici, aleg sa isi vopseasca peretii albi. Albul este o culoare care deschide intreaga incapere si care in combinatie cu lumina naturala mareste considerabil spatiul. In acelasi timp, nuanta alba denota rafinament si eleganta.

Alegand o astfel de culoare vei oferi apartamentului tau un aer pretios si vei reusi in acelasi timp sa il faci sa para mai mare decat este. Poti de asemenea sa alegi diferite culori pastel, pe care sa le combini cu alb si cu ajutorul carora sa dai viata incaperilor din casa si sa le faci mai jucause.

2. Profita pe cat posibil de lumina naturala

Daca ai un apartament luminos ai deja un avantaj pe care probabil ca nu l-ai constientizat inca. O camera bine luminata de o sursa de lumina naturala va parea mult mai mare decat una mai slab luminata. Renunta la draperiile din materiale opace sau in nuante mult prea inchise si elibereaza, pe cat posibil, zona din fata ferestrei. Lasa lumina sa patrunda in fiecare incapere din casa ta si profita de avantajele pe care aceasta ti le ofera.

3. Alege mobila multifunctionala si profita de tot spatiul

Mobila care indeplineste mai multe functii te poate ajuta sa economisesti spatiu pretios. Este indicat ca un numar cat mai mare de piese de mobilier din apartamentul tau sa aiba cel putin doua functii.

De asemenea, o camera cu podeaua libera pare mai mare. Asadar, alege o viata fara covoare mari si pline de modele. Iar un alt truc care chiar functioneaza este folosirea oglinzilor pe pereti. Acestea iti vor da impresia ca ai o camera in plus.

Nu uita de asemenea sa folosesti cateva plante si diferite decoratiuni care sa ofere viata apartamentului.

Iar pentru achizitionarea unui apartament in Ploiesti apeleaza cu incredere la agentia imobiliara RoyalImob.

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: