Pleci in vacanta? Nu uita sa pui in bagaj produsele Gehwol!

Vacantele au inceput deja si cu siguranta multi dintre voi v-ati facut planificari ale bagajelor din timp. Pentru cei care aleg carari de munte sau nisipul fierbinte al marii, dar si pentru cei care-si doresc sa aduca un confort sporit picioarelor obosite, vin astazi cu cateva recomandari de la Gehwol.

Pleci in vacanta? Nu uita sa pui in bagaj produsele Gehwol!

Cred ca cele mai „epuizate” sunt picioarele in vacanta . Noua ni se intampla frecvent sa spunem mai in gluma mai in serios:” plecam in vacanta pentru o saptamana si stam apoi trei zile acasa, in concediu”. Si asta pentru ca ne place sa cuprindem in vacantele noastre si marea si muntele.

Gehwol ~ Refreshing  Balm

Gelul de picioare revigorant, care contine menta si mentol, are un efect de racorire. Este cel la care apelam seara, cand avem senzatia de picioare „umflate” sau cand exista staza periferica.

Ca medic, am ales acest produs pentru ca produsul contine ingrediente active care regleaza continutul de umiditateal pielii si restabileste elasticitatea locala a pielii intarite (sau a calusului format prin suprasolicitare).

Pentru ca vara este perioada optima de formarea infectiilor micotice locale, fiind favorizate de caldura si umiditate (transpiratie) acest balsam vine sa aduca un plus, calmand senzatiile de mancarime.

Fiind sub forma de gel se absoarbe rapid in piele.

Este un produs pe care il recomand chiar diabeticilor, stiut fiind faptul ca acestia isi pierd sensibilitatea periferica, fiind predispusi mult mai mult la infectii locale.

Si daca apare totusi o flictena sau o „batatura”? Gehwol iti vine in ajutor cu plasturi speciali!

Personal, aleg incaltamintea cea mai comoda cand plec in vacanta. Nu iau cu mine incaltaminte noua sau cea pe care n-am mai folosit-o de ceva vreme. Cu toate acestea, sunt momente cand picioarele mele au nevoie de plasturi.

Gehwol are in portofoliu o gama variata de astfel de plasturi: cu acid salicilic sau cu sistem hidrocoloidal in functie de necesitatile fiecaruia.

Eu am ales sa-mi pun in valiza plasturii cu acid salicilic pentru ca aceasta substanta activa elimina bataturile si calusurile prin inmuierea lor. Contine un inel din pasla care reduce presiunea  dureroasa astfel incat sa-ti poti continua vacanta pe munte alaturi de prieteni fara a avea grija unei eventuale infectii.

Si cand plec la mare ales un spray revigorant Gehwol cu plante.

Imi place cum simt efectul nisipului sub talpi. Dar uneori prea fierbinte si apa prea rece, apoi iar prea fierbinte si senzatia de picioare grele si obosite este prezenta exact seara cand vrei sa iesi la terase sau in parcul de distractie.

Am ales spray-ul revigorant Gehwol cu plante pentru ca:

♥ elimina  mirosul neplăcut al picioarelor datorita continutului in lavanda si rozmarin

♥ are efect antiperspirant, antimicotic și antibacterian

♥ se foloseste cu usurinta fiind sub forma de spray

♥ spray-ul dezinfectează si protejează piciorul și unghiile împotriva  unor eventuale infectii fungice

Nota

Este un produs recomandat diabeticilor.

Pe site-ul Gehwol exista o gama intreaga, foarte variata, de produse destinate ingrijirii picioarelor pe care vi le recomand! Sarea de baie are un efect extraordinar, conferind o senzatie de calmare a picioarelor, cu efect de spa.

Eu v-am prezentat doar cateva dintre acestea pe care le-am achizitionat, dar pentru mai multe detalii va invit → aici.

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    eu am sa te rog daca poti sa imi spui de cat timp folosesti plasturii pentru bataturi si daca dau rezultate bune. SI sotul meu are o batatura tot pe degetul mic si nu reuseste sa scape de ea. La medic recunosc ca nu a fost.

  2. Răspunde

    Daca zona respectiva este de ceva vreme si aspectul este deja indurat (adica tare) sunt indicati acestia cu acid salicilic. Daca zona respectiva este moale, tip flictena, un dezinfectant local (iti recoamand tinctura de propolis direct pe ea, apoi baneocin pulbere si la cateva minute plasturele Gehwol dde protectie (cel oval). Daca era vora de o flictena proaspata (nou-formata) atunci era o solutie plasturele cu sistem hidrocoloidal. Insa, indiferent de natura bataturii este foarte important ca timp de 4-5 ore (noaptea de preferat) sa stea descoperita. In timpul zilei trebuie protejata pentru a nu se suprainfecta!

  3. Răspunde

    Produsele pentru relaxarea picioarelor nu trebuie sa ne lipseasca din bagajul de vacanta, dar și din geanta cu care iesim la plimbare.

  4. Răspunde

    Trebuie sa incerc si eu aceste produse! Chiar am nevoie!

  5. Răspunde

    E prima dată când aud de acest brand. Am și eu niște plasturi de genul, dar îmi scapă numele 🙂 dar sunt minunați.

  6. Răspunde

    Nu stiam de acest brand dar ma bucur ca am aflat pentru ca si eu folosesc produse pentru picioare, mai ales vara, cand de la atata mers si caldura mi se umfla si imi simt picioarele grele, iar aceste produse chiar ma ajuta.

  7. Răspunde

    Plasturii aia mi se par esentiali. E prima oara cand aud de produsele astea, dar ma tenteaza tare.

  8. Răspunde

    Este prima data cand aud de aceste produse, dar realizez ca sunt destul de bune.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: