Gamarde Biocide – gel dezinfectant pentru maini

Gamarde Biocide – gel dezinfectant pntru maini este un produs pe care am inceput sa-l folosesc din clipa in care a ajuns si la noi, in Romania.

Cu siguranta ca „relaxarea” care se anunta pe data de 15 mai va aduce dupa sine si o crestere a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus.

Nu este o idee proasta sa reinceapa activitatea si sa reintram in „normal”. Doar ca nu toti oamenii inteleg ca acest „normal” nu mai este la fel ca innainte.

Gamarde Biocide – gel dezinfectant pentru maini

Pentru ca in noua „normalitate” trebuie sa fim precauti. Sa pastram in continuare distanta sociala, sa purtam masca de protectie si sa folosim substante dezinfectante pentru maini ori de cate ori atingem suprafete comune.

Doar privind 5 minute cate persoane pun mana pe acelasi cos de cumparaturi sau pe aceeasi bara iti dai seama ca modalitatea de transmitere este masiva.

Si pentru ca in ultima perioada s-au tot vehiculat idei cum ca daca temperaturile cresc, virusul acesta dispare, ar trebuii sa ne uitam cu atentie si la tarile de tipul Arabia Saudita unde numarul imbolnavirilor este ridicat chiar daca temperaturile sunt crescute.

Asadar, cred ca cel mai important aspect in toata aceasta situatie ramane precautia persoanala, a fiecaruia.

Purtarea corecta a mastior de protectie si folosirea unui gel dezinfectant cu regularitate atunci cand iesim din locuinta sunt masuri pe care noi trebuie sa le includem in „noua normalitate”.

Gamarde Biocide – gel dezinfectant pentru maini

In perioada de „izolare” eu am fost printre putinele persoane care a parasit locuinta aproape zilnic. Si nu pentru ca n-as fi ramas acasa ci pentru ca, medic fiind am continuat activitatea in cabinetul medical.

Mi-am luat masuri de protectie suplimentara si am folosit cu regularitate dezinfectanti pentru maini.

M-am bucurat tare mult cand cei de la Gamarde au produs acest gel dezinfectant pentru maini.

Gelul dezinfectant si-a dovedit eficacitatea, fiind testat pe mai multe tipuri de virusuri (inclusiv H1N1) .

Chiar dacă contine alcool în proporție de 18,5%, Gamarde Biocide isi pastreaza proprietatile si ramane  99% natural si certificat BIO, asa cum sunt produsele celor de la Gamarde,

Spun ca m-am bucurat tare mult cand a ajuns si la noi in Romania, pentru ca mainile mele chiar aveau nevoie de un astfel de produs care sa nu determine o uscare excesiva a acestora asa cum face alte biocide.

Gamarde Biocide – gel dezinfectant pentru maini contine:

  • ♥ ulei esential din arbore de ceai organic
  • ♥ gerariu
  • ♥ echinaceea organica
  • ♥ lamaie
  • ♥ menta
  • ♥ propolis organic

99% ingrediente de origine naturala

20% din Agricultura Biologica

  • Ce spune producatorul:
  • ” Laboratoarele DERMATOLOGICE GAMARDE certifica faptul ca Gelul hidroalcoolic antibacterian a trecut teste care dovedesc eficacitatea bactericida conform standardului actual NF EN 1040 (5 min), precum si eficacitatea virucida (tulpina H1N1) conform standardului actual NF EN 14476 (30 sec).”

Produsul este la tub de 100 de ml fiind disponibil la un pret foarte accesibil pe site-ul Gamarde.

Protejati-va! Este solutia cea mai eficienta pentru ca acest coronavirus sa scada in intensitate!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Chiar este un gel de mâini bun! Îl recomand și eu la rândul meu, dar mai bine ca tine nu puteam sa îl descriu! Felicitări!

  2. Răspunde

    Gelurile astea dezinfectante sunt un MUST HAVE in perioada asta.

  3. Răspunde

    Este foarte utilă recomandarea. Ms

  4. Răspunde

    Cea mai buna recomandare! Chiar aveam nevoie de un astfel de produs, mai ales in aceasta perioada.

  5. Răspunde

    Sper ca de acum incolo astfel de produse sa nu ne lipseasca din geanta si sa le folosim tot mai des.

  6. Răspunde

    Ai perfecta dreptate. Chiar este important sa ne protejam! Aceste geluri sunt foarte eficiente.

  7. Răspunde

    Eu ma spal pe maini de atatea ori incat am uitat sa numar si as incerca si acest gel de la Gamarde.

  8. Răspunde

    Doamne fereste! Nu mai spune ca o sa creasca inbolnavirile dupa 15. Sper ca in aceste doua luni am invatat cum sa ne spalam, cum sa ne dezinfectam, cum sa ne protejam.

  9. Răspunde

    Am tot vazut recenzii bune despre acest dezinfectant, trebuie sa mi-l achizitionez si eu. Eu sper sa nu creasca asa alarmant cazurile de imbolnaviri 🙁 desi la cum sunt romanii de inconstienti, totul e posibil.

  10. Răspunde

    In ultima vreme am folosit tot felul de astfel de produse. Pe acesta inca nu l-am incercat, dar avand in vedere pretul cred ca il voi incerca.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: