Bonprix o camasa casual~Ootd

Bonprix m-a cucerit de ceva vreme cu modele deosebite, materiale speciale, iar de data aceasta cu o nuanta absolut superba. O camasa casual, intr-un verde acvamarin, mi-a facut cu ochiul pe site si uite asa astazi va arat un outfit lejer.

 

Bonprix o camasa casual, verde-acvamarin ~ Ootd

Trebuie sa recunosc ca a fost „dragoste la prima vedere” cand am vazut culoarea acestei camasi. De altfel, turquoise si mov sunt preferatele mele, insa nu intotdeauna gasesc nuanta aceasta perfecta. Sunt multe subtonuri ale acestei culori si rareori mi se intampla sa gasesc fix nuanta aceasta.

La prima vedere am crezut ca este o culoare frumoasa si am decis sa iau aceasta camasa. Am citit cateva recenzii pe site-ul celor de la Bonprix si am asteptat cuminte sa vina coletul.

In realitate culoarea este mult mai frumoasa decat in prezentarile celor de pe site. Are maneca lunga, dar se poate regla manseta astfel incat sa devina 3/4 cu ajutorul fantei si a nasturilor. Croiala este una simpla si lejera iar materialul este de buna calitate.

Pentru mine conteaza foarte mult prima impresie dupa spalat si calcat al unui produs.

Faptul ca se calca asa frumos si nu se decoloreaza la spalat m-a facut sa-i dau 10 stelute din 10. Pe site materialul este trecut ca fiind vascoza. Pot sa va spun doar ca este asa de confortabila si de finuta incat chiar iti creeaza senzatia aceea de bine si de relaxare. In plus pielea respira bine in ea, asa incat pot spune ca a fost o alegere inspirata.

Citeste si despre bluza alba din bumbac organic de la Bonpix!

Abia astept sa vina vara pentru ca stiu ca pe site-ul celor de la Bonprix vin si reducerile!

Voua ce va face cu ochiul vara aceasta?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Este tare frumoasa culoarea acestei camasi, ma duce cu gandul la marea din Croatia.

  2. Răspunde

    Am ajuns sa iubesc acest magazin si sa-l apreciez din ce in ce mai mult. Imi place bluzita

  3. Răspunde

    Mie îmi plac mult bluzele albe pentru ca pot di purtate simple sau accesorizate in fel și chip. Bluza ta este foarte frumoasa

  4. Răspunde

    Nu prea port camasi, dar la asta imi place mult de tot culoarea. Plus faptul ca are lungimea manecii ajustabila. Sa o porti sanatoasa!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: