Lucky Me – un parfum de printesa

Sunt o colectionara de parfumuri. Imi palce sa variez aromenele in functie de satrea de spirit, de anotimp, de modul in care ma imbarc sau pur si simplu dupa momentul zilei.

Astazi vreau sa va prezint un parfum cu un nume parca predestinat: Lucky Me.

Lucky Me – un parfum de printesa

Lucky Me este un parfum deosebit dintr-o gama dulce, senzuala. Notele de sampanie, chihlimbar si vanile te duce cu gandul la o petrecere in care te simti asemeni unei printese.

Sticla este foarte interesant conceputa, in nuante de violet, asemanatoare unui cristal.

Daca nu sunteti siguri ca rezonati cu aceasta nuanta puteti cere unui reprezentant Avon noul catalon in care pagina acestui parfum este imprimata cu aroma sa. In cazul in care doriti sa stiti cat este de rezistent sau cum se simte la distanta de timp pe pielea voastra exista si obtiunea de-a comanda o singura mostra de produs.

Cred ca sistemul acesta promovat de cei de la Avon este chiar foarte bun pentru ca astfel stii exact ce fel de aroma gasesti in sticluta comandata.

Parfumul Lucky Me  este intr-un recipient din sticla, la 50 ml. Se aplica prin pulverizare.

Ca si rezistenta pot spune ca este una medie, de 4-5 ore.

Primele note resimtite sunt cele de vanilie , urmate de chihlimbar, pentru ca mai apoi sa se simta fin si cea de sampanie.

Este un parfum dulce, potrivit pentru sarbatori.

Eu l-am testat in cadrul campaniei BuzzStore si recunosc ca l-am ales tocami pentru ca stiam ce note si ce esente contin. In anotimpul rece prefer parfumurile dulci care reeaza senzatia de caldura. Vanilia este una din preferatele mele si ea a fost si motivul alegerii mele.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Înțeleg atât de bine pasiunea ta pentru parfumuri!! Și eu am o colecție pe cinste și tot as mai adaugă. Asa ca recomandarea ta vine la fix

  2. Răspunde

    doar ce l-am primit si eu si imi place foarte, foarte mult!

  3. Răspunde

    Luck este unul dintre parfumurile mele preferate de la Avon, cu siguranta si acesta va fi pe placul meu.

  4. Răspunde

    Știu cum este să adori parfumurile. Am și eu o grămadă acasă, am reușit să găsesc variante veg-friendly și sunt super încântată.

  5. Răspunde

    Interesant parfum, cred ca miroase demențial.

  6. Răspunde

    Nu l-am încercat. Dar produse Avon am mai tot folosit. Îi voi da o șansă.

  7. Răspunde

    Arata tare bine parfumelul ca ambalaj cred ca si miroase fain.

  8. Răspunde

    Ce design frumos are acest parfumel!! Imi place la nebunie sticluta! Pare sa miroasa asa dragut pentru zilele de toamna!!

  9. Răspunde

    Sunt chiar interesata de acest parfum. Sunt multe parfumuri la Avon care miros si persista mai bine decat parfumuri de zeci de ori mai scumpe

  10. Răspunde

    […] Parfumurile de la Avon le folosesc cu mare drag inca din timpul studentiei. Cred ca le-am incercat pe toate si marea majoritate mi-au fost pe plac. In prezent colectia mea de parfumuri depaseste un numar considerabil de 50 din care cel putin 10 sunt de la Avon. […]

  11. Răspunde

    […] Despre parfumurile Avon v-am mai povestit si → aici sau →aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: