Stilul de poveste al gentilor intr-o Manier(a) de toamna

Culorile toamnei sunt cele care au inspirat marii designeri, au adus culoare si poveste in fiecare articol vestimentar.

Micute, firave, delicate, sau mari, incapatoare si practice, gentile au fost mereu in prim-planul designerilor pentru ca noi, femeile, alegem in stilul personal.

Stilul de poveste al gentilor intr-o Manier(a) de toamna

„Barbatii sunt ca gentile. Vei avea alaturi intotdeauna acel barbat cu care te simti cel mai bine si pe care il simpatizezi. Aceasta este geanta pe care o porti peste tot. Apoi ai geanta superba cu care vrei sa te vada toata lumea dar de regula este un nemernic sau costa foarte mult. In cele din urma, ai alte genti care iti plac foarte mult dar cu care nu vrei sa fii vazuta” – Laured Conrad, Sugar and Spice.

Geanta perfecta exista, trebuie doar sa o cauti intr-o Manier(a) de toamna.

♥ La brat cu toamna sau cum sa asortezi o geanta de piele in culorile toamnei ♥

Cand te-ai decis sa alegi o geanta din piele, pe care sa o poti asorta la cat mai multe articole vestimentare, trebuie sa iei in calcul nu doar dimensiunea acesteia, ci si culoarea sau printul sau.

Geanta de piele  galben-mustar, cu imprimeu floral, este perfecta pentru  a  accesoriza atat  tinute elegante,  cat si  casual.

Este conceputa in acea Manier(a) incat te face sa te simti eleganta, cu un farmec si un stil aparte.

In ceea ce priveste calitatea, cred ca fiecare femeie stie ca o geanta din piele este mult mai durabila, rezistenta sa fiind egalata doar de rafinamentul acesteia.

Pentru ca interiorul este la fel de important ca si exteriorul unei genti, modul in care aceasta este compartimentata duce la o buna organizare a lucrurilor din interior.

♥ Clasic – geanta care nu se demodeaza si continua povestea ♥

O geanta clasica, din piele, in tonalitati de maro-ciocolatiu, este cea care imprima un stil aparte.

Anul acesta designerii au ales culorile naturii sa faca parte din poveste. Este una dintre caracteristicile cele mai longevive in materie de culoare si textura si sunt convinsa ca va ramane mult timp in topul preferintelor.

Geanta din piele naturala, maro ciocolatiu, prezinta frontal un imprimeu „sarpe” care-i aduce o nota de eleganta.

Se poate purta la fel de bine si cu o tinuta casual: pantalon si o bluza de lana sau casmir.

♥ Rucsacul din piele pentru toate tinutele sport ♥

Tinuta sport nu insemana lipsa elegantei, ci maiestria cu care poti imbina si realiza tinute in care sa te simti confortabil si feminina in acelasi timp.

Un rucsac din piele purtat alaturi de o pereche de botine face intreaga tinuta sa capete acel farmec pe care fiecare dintre noi il cautam.

Important este ca atunci, cand faci o astfel de alegere, sa gasesti modelul cu care tu rezonezi cel mai bine.

♥ Vreau un rucsac din piele,  dar elegant! ♥

Trebuie sa recunosc ca pentru mine alegerea unui rucsac era extrem de dificila.

Mereu s-a pus intrebarea deca un rucsac este potrivit pentru orice varsta.

Cand spui:”rucsac” tendinta este sa asociezi acest cuvant cu adolescentele. Insa, Manier.ro, a gasit modalitatea de-a realiza combinatiile perfecte pentru tinutele casual, chiar si pentru femeile mature. Purtat peste o jacheta in tonalitati complementare, rucsacul acesta este un must-have al toamnei.

Combinatia de culori si texturi este doar o chestiune de gusturi.

Rucsacul este din piele si din acest motiv asigura o permeabilitate perfecta. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta actelor sau a lucrurilor din interior, chiar daca il porti intr-o zi ploioasa.

Stilul meu personal fiind casual, in marea majoritate a zilelor, dar cu tendinte elegante, am cautat sa imbin cele doua aspecte. Imi doream ceva care sa ma reprezinte, care sa puna in valoare tinuta pe care o purtam, dar care sa iasa din anonimat.

♥ Mica, eleganta si cocheta – geanta perfecta pentru o seara intre fete ♥

Seara fetelor este cea care nu trebuie sa lipseasca. O cana cu ciocolata fierbinte, povesti si istorisiri nespuse, seara fetelor intr-o cafenea, te face sa te simti perfect.

Perechea preferata de blugi alaturi de un sacou peste camasa confortabila si tinuta ta office poate trece neobservata atunci cand pleci spre cafenea direct de la birou.

Intr-un mod firesc treci de la tinuta de birou la cea casual fara sa-ti faci griji ca poseta nu ar face parte din aceasta poveste.

 

 

♥ Pentru o seara romantica poseta plic ramane in top ♥

Cand vine vorba de materialul din care este confectioanata o astfel de geanta, atunci pielea trebuie sa fie prioritara.

Este accesoriul cel mai versatil si mai elegant alaturi de pantof. De aceea, in alegerea unei genti plic nu trebuie sa facem compromisuri.

Detaliile unei astfel de genti, micile insertii metalice, lantul auriu, trebuie sa se regaseasca in designul intregii tinute. Accesoriile purtate, chiar si minimaliste, vor avea aceeasi nuanta.

Geanta plic este o alegere  buna atunci cand va aflati la un eveniment sau la o seara romantica. O poseta simpla, usoara si ergonomica pentru strictul esential. Aceasta poate sa scoata in evidenta tinuta purtat si de aceea trebuie aleasa cu grija.

Noi, femeile, alegem geanta dupa modul in care ne imbracam, dupa anotimp, uneori chiar si dupa starea de spirit pe care o aveam in acea zi.

Gentile si accesoriile ne definesc stilul personal, ne completeaza tinuta si ne fac sa ne simtim fericite.

Intotdeauna exista o poseta pe care sa ne-o dorim si mai mereu alegerea devine dificila cand gasim un magazin online  care sa ne ofere nuante si stiluri de poveste.

Gentile Menier.ro mi-au readus stilul de poveste  al toamnei.

Am gasit eleganta, rafinament si calitate in modele unicat. Am gasit stilul de toamna intr-o geanta ca-n povesti. Tu ce stil ai ales in aceasta toamna? Care te reprezinta cel mai bine?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cei de la Manier au genți foarte frumoase. Eu în ultima vreme sunt adepta rucsacurilor. Mi se par mai comode și încăpătoare.

  2. Răspunde

    Foarte frumoase gentile, chiar mi-ar placea un asemenea model.

  3. Răspunde

    Gentile sunt in topul preferintelor mele in materie de accesorii. Ca sa nu mai zic ca un rucsac este ideal in randul oricarei mamici care are nevoie de libertate

  4. Răspunde

    Foarte frmoase modelele alese de tine, intr-adevar noi ne alegem gentile dupa multe preferinte la fel ca si pantofii de altfel 🙂

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: