7th Heaven – masca de fata de care are nevoie tenul tau de Craciun

In urma cu un an am descoperit masca de fata 7th Heaven Renew You 24K Gold Firming Sheet Mask. Am participat chiar la evenimentul lor de lansare si de atunci am folosit-o cu regularitate.

Fiind in cautarea cadoului perfect pentru  Craciun am descoperit  ca aceste masti sunt disponibile si pe site-ul magazinului online: www.noriel.ro

Pentru mine a fost „dragoste la prima aplicare”. Tenul si-a recapatat imediat stralucirea si cearcanele s-au estompat peste noapte. Am stiut atunci, ca aceasta masca va ramane in preferatele mele.

Apoi am inceput sa folosesc si alte masti de la 7th Heaven.

Astfel, rand pe rand, am descoperit beneficiile lor asupra tenului si m-am gandit sa va povestesc si voua despre ele.

7th Heaven – masca de fata de care are nevoie tenul tau de Craciun

Produsele brandului 7th Heaven  au la baza ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. Toate produsele sunt cruelty free, create pentru a ne aduce stralucirea si frumusetea prin respect fata de mediul inconjurator. Tratamentele cosmetice cu produsele 7th Heaven au peste 30 de ani de cand s-au lansat, compania fiind intr-o continua dezvoltare, luptand impotriva testarii produselor cosmetice pe animale.

Eu folosesc cu regularitate o masca de fata.

Este adevarat ca rasfatul acesta este indicat innainte si dupa sarbatori, insa, pentru a obtine rezultatele cele mai bune ar fi indicat sa se foloseasca cu regularitate.

♥ Masca spuma detoxifianta cu grapefruit roz ♥

Pentru un ten obosit, lipsit de vitalitate, varianta aceasta este cea mai indicata. Inninate de-a o utiliza, frecati putin plicul pentru a se activa bulele respective. Dupa aplicare, se netezeste bine pe intreaga suprafata a tenului. Timpul mediu de actiune este de 20 de minute.

La final se clateste cu apa curata.

Senzatia este foarte placuta si total diferita fata  de ce am folosit pana in prezent.

♥ Masca de fata detoxifianta cu carbune ♥

Pentru tenul gras, cu tendinta la acnee, avem nevoie de produse cosmetice care sa curete in profunzime. Masca  este din material textil infuzat cu carbune, mixat cu Anason si Oxigen purificator. In momentul  aplicarii pe fata, in contact cu aerul bulele si spuma isi fac aparitia.

♥ 7th Heaven Renew You 24 K gold si 7th Heaven Detox Replanish Hydrogel ♥

Sunt cele doua masti pe care le-am folosit cu regularitate din momentul lansarii.

7th Heaven Detox Replanish Hydrogel contine carbune si contribuie la diminuarea excesului de sebum, in timp ce 7th Heaven Renew You 24 K gold este infuzata cu aminoacizi conferind hidratare si fermitate pielii.

V-am povestit pe larg despre mastile acestea premium → aici.

♥ Mastile Peel-off reda stralucirea tenului printr-un fenomen de exfoliere fina ♥

Eu am folosit varianta cu cannabis. De fapt, este o combinatie de miere de Manuka infuzata cu ulei din seminte de canepa indiana calmanta si turmeric, ginseng si ghimbir.

Varianta cu extract de cactus roz si argila, contine o cantitate mare de vitamina E, cu rol in refacerea celulelor deteriorate.

Daca tenul este deshidratat, cu tendinta la uscare excesiva, cea mai buna varianta este masca de fata cu argila si cocos de la 7th Heaven.

Voi ati folosit mastile 7thHeaven? Cum va rasfatati tenul de Craciun?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi plac foarte mult mastile de fata, mai ales cele de tip servetel. Totusi uite ca nu am mai incercat de multa vreme o masca de la 7th Heaven

  2. Răspunde

    Nu am incercat aceste masti, dar cu siguranta sunt un rasfat pentru ten!

  3. Răspunde

    Da, le știu de câțiva ani și le folosesc, îmi plac mult. Înainte de Crăciun cu siguranță îmi voi răsfățat tenul cu o mască 7th Heaven.

  4. Răspunde

    Ador măștile de fata și le folosesc adesea. Bine ca mi-ai amintit sa îmi reînnoiesc stocul. 😊
    7th Heaven nu am folosit încă, va trebui sa am în vedere.

  5. Răspunde

    Am folosit mastile lor si sunt geniale, imi plac foarte mult!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: