Keratina, colagen si acid hialuronic de la Anian pentru par deteriorat

Anian este de cativa ani buni in rutina mea de ingrijire. Daca initial am folosit de la Anian Triodeluxe Cosmetics  serul cu keratina pentru varfurile despicate, acum, pentru ca folosesc de cel putin 3 ori pe saptamana placa  m-am gandit sa adaug si colagen si acid hialuronic pentru restructurare.

Anian Triodeluxe Cosmetics – Hair-care

Innainte sa va povestesc experienta mea vreau sa va spun cateva aspecte importante legate de ingredientele cheie din acest produs bifazic.

Keratina este proteina care se gaseste nu doar in firul de par ci si in unghii. La nivelul firului de par ea se afla la exterior- ca si componenta protectoare a cuticulei, dar si in structura interna – cortex.

Daca parul nostru este agresionat de diferite produse chimice (cum sunt cele din diferitele tipuri de vopsea) dar si de aparatele de coafat (placa, ondulator) aceasta proteina numita Keratina se distruge si parul arata lipsit de vitalitate, tepos si cu un aspect tern.

Tratamentele cu keratina ii redau parului supletea si il protejeaza de eventualele agresiuni la care este supus.

Este adevarat ca in multe saloane se fac astfel de tratamente, dar pretul lor este extrem de costisitor. In plus o singura sedinta nu este suficienta in cazul unui par deteriorat.

Nota.

In cazul unui par distrus de o decolorare prost-realizata, nici un fel de tratament nu il mai salveaza! (singura solutie ramane foarfeca…testat in urma cu muuulti ani)

Ceea ce putine persoane stiu este modul in care aplicam si folosim produsele cu keratina acasa.

Dupa aplicarea oricarui produs care are in compozitie keratina regula cea mai importanta este ca parul sa fie supus la o sursa de caldura (o temperatura medie).

Daca doar de Keratina are nevoie parul vostru pe site-ul Triodeluxe – produsele Anian sunt si doar cu Keratina, asa cum v-am povestit in urma cu multi ani aici.

Colagenul – o alta proteina, este cel care previne incaruntirea prematura. Productia de colagen incetineste dupa varsta de 30 de ani si din acest motiv unghiile devin casante si mai fragile iar parul isi pierde elasticitatea si firele de par isi pierd din pigment.

Acidul hialuronic are rolul de-a netezii firul de par si de-a restructura impreuna cu Keratina si colagenul cuticula, facandu-l mai rezistent si mai flexibil.

Anian Triodeluxe Cosmetics – tratamentul bifazic cu 3 ingrediente magice pentru par

In ceea ce ma priveste, innainte de utilizarea placii folosesc acest produs pentru ca doresc sa-l protejez de agresiunea caldurii excesive. In cazul in care nu folosesc placa (destul de rar) aplic acest produs dupa ce parul este semi-uscat si las feonul la temperatura medie.

Nu-l aplic decat pe lungimea parului (eu avand un par mediu ca si lungime) pentru ca am parul mai „zapacit” putin avand tendinta de ingrasare mai rapida la radacina, insa cu varfurile usctae si deteriorate. Modul de aplicare este facilitat de capatul special, cu pulverizator astfel incat  sa se distribuie uniform pe suprafata firului de par.

Voi cum va protejati parul de agresiunea aparateleor de coafat?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Inca nu am folosit acest produs, insa am incredere ca este realmente de calitate, ca toate produsele Anian de altfel. 😊

  2. Răspunde

    Am folosit foarte mult timp produse Anian. Cred ca sunt excelente. Au rezultate bune si nu sunt intr-o gama de pret exagerata.

  3. Răspunde

    Eu nu prea ma coafez, cel mai mult imi las parul asa cum e el, salbatic, dar mai folosesc produse pentru par atunci cand vreau sa-i dau un boost.

  4. Răspunde

    De-a lungul timpului mi-am agresat parul cu vopsea, tapat, fixativ si toate cele. Acum parul meu e deteiorat s chiar mi-ar trebui niste produse bune. Aceste informatii vin la fix.

  5. Răspunde

    Produsele cu keratină sunt foarte bune pentru părul deteriorat și folosite cu regularitate pot avea beneficii asupra parului.

  6. Răspunde

    Am auzit de produsele cu keratină de la Anian dar nu le-am încercat.
    Cum există un început în toate și cum opiniile sunt foarte bune, cel mai probabil voi începe și eu folosirea lor.

  7. Răspunde

    Nu am auzit de acest brand, și parcă nici nu am văzut pron magazine. Am să fiu mai atentă pentru că m-ai convins! Vreau să încerc și eu aceste produse!

  8. Răspunde

    Am si eu acest tratament bifazic si imi place mult de tot, chiar se vad efectele folosirii lui.

  9. Răspunde

    Eu nu folosesc placa de par, dar totusi podoaba mea capilara are de suferit din cauza altor factori exteriori si cateodata si interni, asa ca mi-ar prinde bine aceste produse.

  10. Răspunde

    In momentul asta am alte produse, dar am avut si de la Anian produse de ingrijire a parului si au fost potrivite pentru mine. Insa de obicei alternez produsele, asa m-am invatat.

  11. Răspunde

    Eu nu prea folosesc aparatele de coafat, cu toate astea tot nu arata extraordinar parul meu. Cred ca voi incerca si eu produsul asta.

  12. Răspunde

    Uite o solutie pentru cele care au programari la coafor mai dese, spre exemplu mama:))) deci…inca un cadou pt ziua ei!

  13. Răspunde

    Si eu folosesc produse de ingrijire pentru ca si eu sunt o mare iubitoare a parului intins. Am mai scapat de placa care imi ardea foarte rau parul cu tot cu produsele folosite si cu tehnologii inalte. Acum folosesc perie de intins parul si sunt tare multumita de ea

  14. Răspunde

    Tocmai mi ai adus aminte ca si eu am o sticla de keratina lichida, am pus o intr un colt si am uitat de ea, tre sa o scot de la naftalina🤣

  15. Răspunde

    am acest bifazic si acum imi dau seama ca ar trebui sa il aplic inainte de feohn… uite, vezi, mi-ai deschis ochii! iti multumesc!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: