Ce produse pentru curatarea tenului alegem?!

Atunci cand alegem produse pentru curatarea tenului ne gandim in primul rand daca acestea sunt potrivite tipului nostru de piele. Este si firesc sa cautam in primul rand pe eticheta specificarea pentru ce fel de piele este acel produs. Cu toate acestea, din multitudinea de produse cosmetice existente, uneori ne punem aceasta intrebare:

Ce produse pentru curatarea tenului alegem?!

♥ Apa micelara ♥

Apa micelara este favorita mea atunci cand aleg demachierea zilnica. Este adevarat ca am incercat de-a lungul timpului diferite astfel de produse si pot spune ca de fiecare data m-am intors la doua dintre acestea: Bioderma si Garnier.

Dupa ca folosesti o apa micelara care curata bine, improspateaza frumos tenul si confera stralucire, ai cu ce sa faci comparatii. Si de cele mai multe ori alegem sa comparam reactivitatea pe care o are tenul nostru la acel produs cosmetic pe care-l utilizam.

Apa micelara este cea pe care o folosesc atat pentru indepartarea machiajului de pe ten cat si a rujului sau a rimelului.

Nu ma pot decide exact care este cea mai buna apa micelara dintre cele doua pentru ca ambele imi plac la fel de mult. Cei de la Bioderma au si varianta mini, perfecta pentru calatorii.

♥ Servetele demachiante ♥

Daca ne referim la servetelele special concepute pentru demachierea tenului, atunci pot spune ca aceasta varianta este una extrem de facila si de convenabila. Cu ajutorul servetelului imbibat in solutia de curatare se indeparteaza cu usurinta machiajul.

Daca alegeti aceasta varianta va recomand sa va uitati pe eticheta produsului pentru ca unele contin alcool si pot determina iritatii locale, mai ales daca sunt folosite in zona ochilor.

Eu aplez la servetele demachiante doar cand plec in calatorii scurte sau cand vreau sa indepartez un machiaj foarte lejer aplicat pe ten.

♥ Lapte demachiant ♥

Chiar daca apa micelara ramane preferata mea in topul produselor pentru curatarea tenului, laptele demachiant are si el rolul sau.

Uneori, in special iarna sau primavara, tenul meu suferaun fenomen de deshidratare, avand tendinta la uscare excesiva.

In astfel de momente aleg sa folosesc un lapte demachiant pentru ca stiu ca in acest fel se asigura si o hranire a acestuia.

Dintre cele mai bune produse folosite de mine din aceasta categorie, este si acest lapte demachiant Vichy Pureté Thermale, pe care l-am gasit la un pret foarte bun la Notino.

♥ Ulei demachiant ♥

Ocazional, atunci cand aplic un rimel waterproof, aleg folosirea unui ulei demachiant, care indeparteaza cu usurinta astfel de produse.

Ce produse pentru curatarea tenului alegem?!

Indiferent de alegerea demachiantului, din trusa mea de produse pentru curatarea tenului nu lipseste un sapun lichid pentru spalarea tenului. Sunt momente cand nu ma machiez, insa simt ca este necesara o curatare a tenului. Astfel, pentru curatarea tenului este important sa alegem produse special concepute care sa curete tenul in prounzime dar sa nu usuce excesiv.

Voi ce produse pentru curatarea tenului alegeti?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Aleg din toate. Cel mai mult îmi plac gelurile faciale și scruburile.

  2. Răspunde

    La mine în top este apa micelară. Foloseam de la Yves Rocher, însă de curând am comandat de la Delia Cosmetics, de pe Notino. E prima dată când voi încerca produsul. 🙂

  3. Răspunde

    Eu prefer uleiul demachiant desi….apelez des la șervețele pentru ca îmi e lene sa trec prin toată rutina de demachiere :))

  4. Răspunde

    Folosesc apa micelară Bioderma, pe urma vin cu un lapte demachiant. 😊 😊

  5. Răspunde

    Eu optez pentru apa micelara si gel de curatare. Nu prea mai folosesc lapte demachiant.

  6. Răspunde

    Am o rutina si zilnic o urmez doar ca din cand in cand mai alternez produsele cu ceea ce mai apare nou si interesant pe piata.

  7. Răspunde

    Dintre toate produsele prezentate, apa micelara de la Bioderma este nelipsita din rutina mea de ingrijire

  8. Răspunde

    Apa micelara si gelul de curatare nu lipsesc din rutina mea zilnica.

  9. Răspunde

    Folosesc apa micelara bifazica Garnier si Nivea si gel de curatare Avene.

  10. Răspunde

    Folosesc apa micelara si gel de curatare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: