LEGO Friends – contruieste si joaca-te!

Jocul LEGO  este despre creativitate, despre invatare prin joc si joaca, este despre a construii din mici bucati un intreg oras al jucariilor.

LEGO Friends – contruieste si joaca-te!

Mereu am fost fascinata de jocurile LEGO. Nu stiu daca este vorba de rabdarea de-a realiza ceva sau de fericirea care te cuprinde la finalul unui proiect. Cert este ca fetita mea a iubit aceste jocuri LEGO din clipa in care le-a descoperit.

Chiar daca pare complicat la inceput, cand vezi zecile de piese micute impachetate frumos in pungulite, ideea realizarii unui astfel de proiect de curpinde imediat ce te-ai apucat de treaba.

Jasmine a fost impresionata de aceste piese micute si de-a lungul timpului le-a combinat intre ele, realizand un joc si o joaca continua, ca si cum ar fi o poveste fara sfarsit.

Astazi vreu sa va arat LEGO Friends Heartlake City Bio Cafe, cel mai recent LEGO pe care l-a primit fetita mea pentru joc si joaca.

Initial ai senzatia ca nu poti realiza nimic din aceste mici bucati. Schemele de prezentare sunt atat de clare si de concise incet orice prichindel poate sa construiasca propriul sau joc.

LEGO Friends Heartlake City Bio Cafe este modalitatea de-a stimula imaginatia celor mici pentru contruirea unei cafenele. Chiar exista si personaje cu care acestia se pot juca. Fetita si bunicul care sunt personajele principale care servesc cafeaua in aceasat cafenea sunt cele care pot fi ampalsate atat in interiorul cafenelei cat si la exterior.

Exista chiar si o bicicleta cu care cei mici car patrund in lumea magica a jocului pot sa contruiasca propriile lor povesti.

LEGO DOTS este o descoperire recenta a mea si am vrut sa va arat si voua ideea frumoasa a celor de la LEGO care au realizat chair si mici bratari din piese LEGO, ajustabile pentru orice manuta de printesa.

De fiecare data bratara poate fi unica pentru ca piesele se pot schimba intre ele.

Va plac jocurile LEGO?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Nu cred că există copil căruia să nu îi placă jocurile LEGO.

  2. Răspunde

    Ne plac foarte mult jucariile Lego, Dia are o colectie destul de mare, avem si piese de construit de la Ikea, avem de toate 🙂 Foarte frumos Lego-ul prezentat in articol!

  3. Răspunde

    Eu nu le am cu LEGO, celor mici le place mult, în schimb. Nici nu credeam că se pot realiza atât de multe lucruri din LEGO. 🙂

  4. Răspunde

    Wow, ce tare! E inspirat dupa serialul Friends, nu? Asa pare.

  5. Răspunde

    Am un mare pasionat de Lego =n familie și cred că mi-ai fost de mare ajutor cu acest articol. Urmează ziua lui de naștere, prinurmare acesta este un cadou extrem de potrivit.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  6. Răspunde

    Super tare.Eu si David ne intrecem cine le construieste mai mult.

  7. Răspunde

    Foarte frumos atat Lego ales, dar si bratarile. Si Cristinuta mea are aceste bratari si este tare incantata de ele

  8. Răspunde

    Trebuie sa ii cumpăr și eu câteva Lego uri băiețelului meu, mulțumesc de recomandare.

  9. Răspunde

    Ce frumoase sunt! Maia a avut mașina și pisicuța. I-au plăcut mult de tot.

  10. Răspunde

    Cat de drăguțe sunt. Abia aștept sa fie și băiețelul meu pasionat de astfel de lego.

  11. Răspunde

    Uneori este concurs la noi in casa cand vine vorba de lego-rui : ))) Am treccut cu ele prin multe si mereu ne vor fi alaturi in momente pline de joaca!

  12. Răspunde

    Si picii mei se joaca mult cu lego. Mi se pare o activitate relaxanta.

  13. Răspunde

    Mereu mi-au placut jocurile Lego, fata mea insa nu prea s-a dat in vant dupa ele, desi poate acesta i-ar fi placut pentru ca este un fel de mixt de jucarele si placute lego.

  14. Răspunde

    Seturile LEGO sunt si jucariile preferate de pustii mei.

  15. Răspunde

    Pana acum vad ca nu prea e fascinata fetita de lego, dar mai am si un băiețel. Sa vedem el cum va fi 😁

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: