Sanatate si frumusete la puterea Vitamix

Produsele Zanna au fost cele care mi-au atras atentia din prima clipa cand am vizitat magazinul online Vitamix. Despre primele produse folosite de mine de la Vitamix v-am povestit pe larg → aici.

Sanatate si frumusete la puterea Vitamix

Cand descoperi produse de buna calitate pe un magazin online, revii, pentru ca iti doresti sa incerci alte si alte produse.

Astazi vreau sa va povestesc despre noi produse Zanna descoperite la Vitamix.

♥ Sampon cresterea parului cu Spirulina, Migdale si Avocado ♥

Samponul pentru cresterea parului cu Spirulina, Migdale si Avocado contine 99 % produse se origine naturala, oferind scalpului un plus de vitalitate datorita ingredientelor sale.

Spirulina contine acizi grasi esentiali, vitamina A si betacaroteni care confera stralucire firului de par. Uleiul de migdale aduce un aport important de vitamina D si E, dar si minerale precum magneziul si calciu. toate acestea impreuna cu extractul din avocado hidrateaza in profunzime firul de par si-l regenereaza.

♥ Gel de dus  Vitalizant cu Eucalipt si Pin 100% natural ♥

Gelul de dus a fost o alegere inspirata pentru zilele de vara toride.

Menta creeaza senzatia de racorire, fiind o  bogata  sursa de vitamina A si C,  precum si de  acid folic si acizi grasi Omega 3. Eucaliptul  are efect antibacterian, hidratant si antiinflamator impreuna cu uleiul esential de pin.

Este un produs  cu ingrediente de origine 100% naturală, fara SLS, parabeni,parfum sintetic si coloranti artificiali.

♥ Balsamul cu extract de galbenele si propolis Zanna ♥

Balsamul cu extract de galbenele si propolis Zanna  este un produs foarte eficient pentru piele, avand un efect de protejare, hidratare si regenerare a pielii.

Galbenelele si propolisul sunt deopotriva sinergice in refacerea leziunilor de la nivelul pielii. Eu l-am avut la indemana cand m-am fript cu ulei incins si pot spune ca mi-a fost de un real ajutor.

♥ Balsamul cu extract de musetel Zanna ♥

Balsamul cu extract de musetel Zanna este genul de produs perfect pentru orice tip de piele. Are efect antiinflamator,hidratant si antioxidant, putand fi utilizat si ca o simpla crema de maini.

Toate produsele Zanna se pot comanda direct pe site-ul Vitamix la preturi foarte accesibile.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Îmi plac produsele Zanna, deoarece au în compoziția lor ingrediente naturale. Sunt eficiente, de calitate și au un preț bun.

  2. Răspunde

    Buna! Multumim de recomandari, par produse naturale si utile. O zi frumoasa!

  3. Răspunde

    Am si eu multe produse de la ei pe care le ador, de la gelul de dus cu lavanda la crema cu galbenele si propolis.

  4. Răspunde

    Eu nu am auzit niciodata despre produsele lor insa m-ai convins 100%. Sunt adepta unui stil de viata sanatos si echilibrat de aceea ma intereseaza sa incerc produse cosmetice si de ingrijire prietenoase cu pielea mea. In alta ordine de idei, defect profesional dar nu am ce face, trebuie sa remarc si designul etichetei care este unul tare dragut 🙂

  5. Răspunde

    Sunt tare mulțumită de produsele lor, am tot testat diverse game și toate mi plac.

  6. Răspunde

    Sunt curioasa cum miroase acest gel de dus. Eu am folosit alte modele de la Zanna si mi-au placut. ^_^ Cu balsamurile crema din plante ma impac bine.

  7. Răspunde

    Am incercat si eu caeste produse Zanna si m-au surprins placut

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: