5 recomandari pentru machiaj de vara

Vara tenul nostru sufera din cauza caldurii excesive si de aceea machiajul aplicat trebuie sa fie unul lejer. Hidratarea este esentiala pentru ca pielea noastra sa arate bine indiferent de anotimp, insa vara aceasta trebuie sa reprezinte o prioritate.

5 recomandari pentru machiaj de vara

Pentru ca suntem in plina vara si canicula este deja prezenta, vreau sa va ofer cateva ponturi pentru ca machiajul de vara sa arate cat mai bine pe ten.

♥ Inlocuirea fondului de ten cu un BB-cream ♥

Transpiratia execisiva din timpul verii va determina aparitia unor zone cu aspect „patat” la nivelul fetei daca fondul de ten aplicat este unul sub forma de crema sau lichid. Cel mai bine ar fi ca in zilele caniculare sa se renunte la astfel de produse de make-up . In cazul in care chiar se doreste aplicarea unei baze pentru machiaj, un bb cream ar fi cel mai indicat.

Daca se petrec multe ore in aer liber in timpul verii cel mai indicat ar fi sa alegem un bb cream cu SPF care sa ne protejeze tenul de expunerea prelungita la soare.

♥ Folosirea unui rimel de tip „waterproof” ♥

Un rimel rezistent la apa si implicit la transpiratie excesiva, este cea mai buna alegere pe care o putem face in timpul verii. Genele noastre vor arata in continuare imprecabile fara sa existe riscul curgerii machiajului daca apelam la un astfel de produs.

♥ Buzele necesita o ingrijire mai atenta ♥

Chiar daca folosim in continaure masca de protectie in zonele inchise, aplicarea rujului  nu face rabat de la machiajul de vara. In cazul in care nu utilizati in mod obisnuit rujul, varianta cea mai buna este folosirea unui balsam de buze.  Acesta va hidrata buzele oferindu-le un aspect placut, evitandu-se astfel aparitia scuamelor sau a buzelor crapate.

♥ Bronzul este accentuat de un iluminator de buna calitate ♥

Nimic nu este mai placut decat un ten frumos bronzat si care prezinta mici sclipiri in razele soarelui. Folosirea unui iluminator in coltul extern al pometilor va conferii senzatia de prospetime si stralucire.

Atentie insa la cantitatea aplicata!

O cantitate prea mare de iluminator va duce machiajul intr-o zona neplacuta, mai ales daca discutam despre un machiaj de zi.

Daca iluminatorul pare prea mult pentru machiajul de zi se poate inlocui cu o pudra iluminatoare.

♥ Mai putin insemana mai mult! ♥

Indiferent de produsele de machiaj pe care le folosim in timpul verii, este indicat ca acesta sa fie unul cat mai lejer, cat mai natural.

Tu ce produse de machiaj folosesti in timul verii?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ce recomandări faine, dar și la un preț accesibil.

  2. Răspunde

    Chiar ieri mi-am schimbat BB Creamul cu un CC Cream de care m-am indragostit la prima aplicare.

  3. Răspunde

    Și mie îmi place să folosesc bb cream vara, dar acum cam am nevoie de mai multă acoperire, însă fondul de ten nu mă deranjează deloc chiar dacă e super cald afară.

  4. Răspunde

    În ultima perioada mi-am lăsat tenul liber, să respire, nu suport neam de machiaj pe căldura asta.

  5. Răspunde

    BB cream folosesc si eu,dar foarte rar. Acestea ale tale îmi plac mult,mai ales bronzerul..

  6. Răspunde

    Eu nu foloseec machiaj, in general. Am fost si binecuvantata cu un ten curat, dar cred ca, si daca nu era asa, tot nu as fi folosit machiaj pt fatza. Cel mult un dermatograf si un balsam de buze sunt suficiente.

  7. Răspunde

    Ce produse faine. Si preturile sunt ok. Sa le folosesti cu drag.

  8. Răspunde

    Foarte potrivite recomandările tale! Unele dintre ele sună chiar extraordinar pentru mine, le voi pune în practică. Mulțumesc!

  9. Răspunde

    Si eu folosesc BBcream vara, cat mai putin machiaj, un creion, un rimel (nu waterproof pt ca se curata prea greu) si un luciu de buze, si uneori iluminator!

  10. Răspunde

    Vara mai machiez doar in weekend sau daca trebuie sa fac poze. Mi se pare ca e prea cald pentru machiaj si se topeste imediat….

  11. Răspunde

    In afara unei creme cu SPF nu ma machiez decat daca merg la vreun eveniment si atunci oricum nu pun fond de ten, ci BB Cream cum ai spus si tu.

  12. Răspunde

    Vara înlocuiesc fondul de ten cu BB Cream.

  13. Răspunde

    Total de acord la partea cu rimelul rezistent la apa. In special pe caldura asta dogoritoare.😅

  14. Răspunde

    Foarte puține produse folosesc vara. Cel mai des bb cream cu spf și rimel rezistent la apă.

  15. Răspunde

    Incerc sa realizez machiaje lejere si folosesc cat mai putine produse, bb cream, concealer, mascara

  16. Răspunde

    Mahiajul este acelasi produse folosesc mai putine sau ceva mai light Fondul de ten de la Catrice este preferatul meu

  17. Răspunde

    Mai nimic nu folosesc vara, cand e vorba de machiaj. Rar un bb cream si un rimel.

  18. Răspunde

    Atat iluminatorul, cat si perlele alea arata tare bine. Am vazut niste recomandari bune la tine de care voi tine cont pentru urmatoarea comanda

  19. Răspunde

    […] -o culoare  intensa Modul de deschidere a acestui flacon este unul nou, inovativ. Cu un singur „click-to-release”sau  printr-o usoara apasare, se poate scoate periuta din flacon. Nota Ambele produse de la Makeup Revolution sunt disponibile pe Dm Romania si pe Emag. Despre  alte produse de machiaj de la Makeup Revolution puteti sa cititi si aici! […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: