Ser cu acid hialuronic pentru ten fara imperfectiuni

Un ten fara imperfectiuni este idealul fiecarei femei. Cele mai multe probleme sunt cele legate de tenul acneic sau  de aspectul ridat si imbatranit al pielii.

Astazi vreau sa vorbim despre cum putem prevenii aparitia ridurilor si cum putem oferii acea luminozitate tenului. Si nu ma refer la procedurile de microchirurgie sau de injectare, ci la  un banal ser cu acid hialuronic

Ser cu acid hialuronic pentru ten fara imperfectiuni

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic exista intr-un mod natural in organismul uman, fiind in cantitate mai mare la bebelusi. Pielea contine peste 50%acid hialuronic, acesta avand rolul de-a mentine o hidratare optima la acest nivel. Din punct de vedere chimic este o polizaharida care a inceut a fi extrasa incepand cu anul 1970 in scopuri medicale, pentru ca mai apoi sa fie utilizata la scara larga si in produsele dermatocosmetice pentru ten.

Avand un ten matur am inceput sa caut astfel de produse care sa aduca acel grad de hidratare la un anumit nivel. In toate cautaril si incercarile mele m-am reintors iar si iar la un produs de la Vichy.

Acest ser Vichy Mineral 89 contine doar 11 ingrediente, avand un efect extrem de bun asupra tenului.

Ce promite acest ser pentru ten?!

  • – sa protejeze pielea de stresul oxidativ si de oboseala
  • – sa confere  pielii hidratare si tonifiere
  • – efect de lifting prin hidratarea locala
  • – asigurarea unei luminozitati si o senzatie de prospetime
  • – diminuarea ridurilor de expresie prin fenomenul de „umplere” locala

Ce am observat eu dupa utilizare indelungata ?!

Folosirea produselor cosmetice trebuie realizata cu regularitate. Pentru a obtine efectele cele mai bune atunci cand folosim produse cosmetice pe ten trebuie sa tinem cont de cantitate si de regularitatea cu care le aplicam.

Cand vorbim de „cantitate” i ceea ce priveste un produs cosmetic, este perfect aplicabil:”mai putin inseamna mai mult”. De aceea si flaconul contine pompita dozatoare. Aplicarea de doua-trei pufuri este suficienta pentru intreaga fata.

Cand discutam de regularitate, atunci de acest aspect trebuie sa tinem cont . Aplicarea acestui ser se face dimineata innainte de aplicarea machiajurului si seara dupa indepartarea acestuia.

Cearcanele si ridurile fine sunt mult atenuate si de aici si senzatia de luminozitate si de prospetime a tenului.

Acelasi efect l-am observat si cand am aplicat  Hyalu B5 de la La Roche-Posay. Insa in ultima comanda facuta la Notino am beneficiat si de un mic cadou Vichy – un set de miniaturi pe care voiam sa le incerc de multa vreme intr-un portfard elegant.

Pentru voi care este secretul unui ten fara imperfectiuni?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    L-am folosit si eu, cred ca l-am avut de mai multe ori si mi-a placut mult.

  2. Răspunde

    toata lumea a laudat acest produs, insa eu tot nu l-am incercat

  3. Răspunde

    Vichy este un brand pe care îl plac și ale cărui produse le folosesc de mult timp.
    Îmi place serul cu acid hialuronic și mi-am dat seama că tocmai ar fi timpul să mi-l cumpăr.

  4. Răspunde

    Am in plan de foarte mult timp sa incerc si eu acest ser. Multa lume il lauda asa ca il voi adauga si eu in urmatoarea mea comanda de cosmetice

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: