OOTD casual de weekend de la Bonprix

Iubesc tinutele elegante, insa cele casual ma fac sa ma simt confortabil oriunde m-as afla. In ultima mea comanda de la Bonprix am inclus o astfel de tinuta pentru un eveniment deosebit care s-a organizat in natura.

OOTD casual de weekend de la Bonprix

Pentru ca toate tinutele mele casual pe care le-am creat cu ajutorul articolelor vetimentare de la Bonprix le-am purtat si le-am tot reinventat ca structura, dar si pentru ca aveam o invitatie la un eveniment care s-a organizat in natura, ultima mea comanda a fost perfecta.

Blugi Skinny cu broderie ♥

Deja sunt obisnuita cu marimile pantalonilor pe site-ul Bonprix iar ultima mea pereche de jeansi comandata la ei a fost pur si simplu perfecta.

Am decis sa aleg pentru acesta tinuta un model care sa contina elemente feminine reprezentate de aceste mici broderii aflate in zona extremitatilor.

 

Materialul acestor jeansi este format din: 76% bumbac, 16% poliester, 7% viscoză, 1% elastan. Combinatia de stretch si inchiderea frontala ii fac extrem de confortabili si de comozi in purtare.

Pe site-ul Bonprix sunt sub numele de  „Blugi Skinny cu broderie„. Modelul care-i poarta pe site are o inaltime mult mai mare ca a mea si din acest considerent pantalonii par in versiunea 7/8. Fiind insa atenta la descrierea produsului am obervat faptul ca este trecuta specificarea:”pantalon lung”. Din acest motiv i-am si ales.

Partea de finalitate nu prezinta tiv lasand aspectul acela de „neterminat” iar combinatia cu broderia si insertia de pietricele m-a cucerit.

Bluza boxy cu dantela casual sau sport ♥

Trebuie sa recunosc ca am ales sa fac combinatia acestor jeansi cu Bluza boxy cu dantela dupa fotografia care exista pe site-ul Bonprix.

Mi-a placut mult combinatia aceasta si culoarea este intr-un mentol polar absolut superb. Se simte extrem de placut pe piele datorita materialului:  100% bumbac. La maneci si in partea de jos prezinta dantela: 90% poliester si 10% elastan, in aceeasi nuanta cu bluza.

Cum vi se pare o astfel de tinuta pentru un eveniment organizat in natura, la munte?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Mi se pare tinuta potrivita și te prinde tare bine.

  2. Răspunde

    O tinuta potrivita in care sa te simti comod si bine.

  3. Răspunde

    Dacă te simți bine când le porți, pentru mine e tot ce contează.

  4. Răspunde

    Foarte faina tinuta, as purta o si eu, este pe gustul meu! Sa le porti cu placere!

  5. Răspunde

    blugii sunt super, broderia face totul!

  6. Răspunde

    Cam asa ma imbrac si eu cand merg un weekend undeva!

  7. Răspunde

    Arata foarte bine. Sa le porți cu drag. La bon prix găsești mereu produse care sa îți fie pe plac

  8. Răspunde

    Tinuta este perfecta pentru un eveniment relaxat, la munte.

  9. Răspunde

    Chiar e o tinuta faina și lejera, asa as alege si eu. 😁

  10. Răspunde

    Este foarte comfy outfitul tau. Si eu consider ca este potrivit pentru mai multe evenimente de genul. Imi plac mult blugii

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: