OOTD de Craciun de la Bonprix

Tinutele pentru Craciun le aveam de obicei in  toate nuantele de rosu posibile. Anul acesta am schimbat perspectiva si mi-am comutat atentia spre nuante de verde.  In cautarile mele  pe site-ul Bonprix , in sectiunea rochii doar pe cele in nuante de verde.

OOTD de Craciun de la Bonprix

Iarna aceasta este total atipica. Am senzatia ca vine primavara in loc sa vina iarna datorita temperaturilor ridicate inregistrate la noi in zona.  Aproape ca nici bradul nu-l simt in totalitate ca facand parte din poveste. Copacii din curte par sa formeze bobocii de primavara si de aceea si sentimentul meu de-a schimba total tinuta de Craciun.

Pe site-ul Bonprix  exista posibilitatea sa alegeti direct categoria:”rochii” iar mai apoi sa selectati in partea dreapta a site-ului culoarea pe care o cautati in mod special.

De altfel, se poate cauta un produs nu doar dupa culoare, ci si dupa marime. Este o modalitate perfecta de-a alege din multitudinea de produse vestimentare pe acela pe care-l cautati.

Trecand peste aceste aspecte extrem de practice, vreau sa va arat achizitia mea: o rochie verde-praz pe care vi-o recomand si pentru primavara care se apropie.

Rochia este din sifon, marimea mea fiind 40.  Are niste detalii frumoase la maneca care mi-au atras atentia intr-un mod deosebit.

Materialul este  usor transparent, insa rochia este dublata de captuseala. Foarte lejera si comoda aceasta rochie datorita croiului existent.

In plus m-am bucurat sa descopar ca nici nu se sifoneaza, ceea ce i-a adus puncte suplimentare. Recunosc ca aceasta rochie a fost luata in primul rand pentru model si pentru aspectul sau general, in sa m-am bucurat sa descopar cand a sosit si alte calitati la care nu m-am gandit initial.

Trebuie sa recunosc ca este la fel de frumoasa ca rochia luata anterior de la Bonprix pe care am ales-o tot datorita modelului si pe care am tot purtat-o.

Cum vi se pare tinuta pentru care am optat anul acesta de Craciun?

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    O tinuta frumoasa care te complimenteaza.

  2. Răspunde

    Rochia e superba si iti pune in valoare ochii. Ador felul in care iti alegi outfiturile.

  3. Răspunde

    Este super, te prinde bine nuanța rochiei.

  4. Răspunde

    e foarte frumoasa si imi pare fix stilul tau, romantic!

  5. Răspunde

    Sunt cu adevărat drăguțe! Să le porți cu drag și cu alte ocazii!
    Și eu am ales verdele anul acesta. 🙂
    La mulți ani!

  6. Răspunde

    Cat de calda e nuanta rochiei alese, te prinde bine.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: