Revolution Forever Flawless Eyeshadow Palette – Bird Of Paradise

Paletele de farduri de la Revolution Forever sunt printre preferatele mele. Sunt atat de ofertante in culori si combinatii incat trebuie sa recunosc ca am o colectie de peste douazeci de astfel de palete. Cea mai noua paleta este Revolution Forever Flawless Eyeshadow Palette – Bird Of Paradise. Nu aveam cum sa o ratez avand in vedere cat de frumoase sunt culorile acesteia.

Revolution Forever Flawless Eyeshadow Palette – Bird Of Paradise

Paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Forever Flawless este asa cum ti-o doresti! Culori intens pigmentate care se blenduiesc usor, care rezista multe ore fara sa para sterse sau fade chair la distanta de 12 ore dupa aplicare.

 

Despre o alta paleta de la Revolution poti sa citesti si → aici.

Bird Of Paradise este bine structurata, avand atat farduri mate cat si sidefate si sclipicioase. Poti realiza combinatii de culori realizand un machiaj indraznet daca alegi nuantele: Canary impreuna cu Love Birds ori Rio impreuna cu Vaycay.

Dar, poti realiza un machiaj la fel de seducator folosind Hot Tropic impreuna cu Rio, asa cum folosit eu in acest machiaj.

Cred ca este genul de paleta cu care te poti juca in multe feluri fiind extrem de ofertanta mai ales pentru primavara cand poti alege combinari de galben cu rosu sau verde cu portocaliu.

18 nuante indraznete cu care poti realiza un machiaj de senzatie. Poti opta pentru combinarea a doua sau trei nuante. Se blenduiesc perfect intr-o sinergie absolut superba.

Paleta are si oglinda, prezinta un ambalaj frumos si compact.

 

Trebuie sa mentionez si faptul ca acest brand este unul vegan si de aceea cel mai probabil este si cel dupa care intind mereu mana atunci cand ajung in DM sau in alt magazin care comercializeaza produsele Revolution Forever .

Revolution Forever Flawless Eyeshadow Palette – Bird Of Paradise

O paleta perfecta pentru primavara, o paleta absolut minunata pentru machiajul de Valentine’s Day!

Voua cum vi se pare?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    e superba! ador paletele makeup revolution, am cel putin 5 😀

  2. Răspunde

    Arată tare bine! Mă tentează o paletă ca aceasta, deoarece am nevoie de culori pe care nu le am. În plus, vreau ceva nou. O să-mi fac un cadou. 🙂
    Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Răspunde

    Imi place foarte, foarte mult ceea ce vad. O sa intru pe site sa-mi aleg si eu o paleta Revolution.

  4. Răspunde

    Imi plac paletele asa vesele! De obicei imi plac cele cu multe nuante de roz si mov sau verde.

  5. Răspunde

    Arata senzational paleta asta. Nu-mi fac eu machiaje prea colorate si totusi parca as incerca sa ies mai mult in evidenta cu ajutorul fardurilor

  6. Răspunde

    Imi plac tare mult paletele de farduri pentru ca aduna multe culori frumoase la un loc si astfel poti indrazni machiaje diferite.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: