Makeup Revolution – culori vibrante care rezista

Imi place sa ma machiez si sincer aleg cu grija produsele pe care le folosesc pentru ca  de calitatea lor depinde in fapt machiajul final. Un produs care rezista pe pleoapa si care iti confera o precizie in realizarea unui machiaj, va fi de fiecare data cel spre care voi intinde mana indiferent de brandul respectiv.

Si pentru ca produsele de la Makeup Revolution nu m-au dezamagit niciodata, astazi vin sa va aduc in atentie doua produse tare faine pe care le-am descoperit recent.

Makeup Revolution – culori vibrante care rezista

Paleta de farduri de ochi Allure de la Makeup Revolution vine intr-o combinatie de 18 nuante care se pot combina cu usurinta realizand in acest fel un machiaj de zi sau de seara in functie de  modul in care le combinam. Atunci cand opram pentru nuante mate putem alege o combinatie de nuante in aceeasi paleta coloristica, nude sau culori contrastante pentru realizarea unui machiaj de zi, in timp ce nuantele sidefate sunt perfecte pentru un machiaj de seara.

Fardurile din paleta  Allure de la Makeup Revolution au putere de acoperire mare, se blenduiesc frumos si sunt rezistente.

Combinatia de nuante este una perfecta pentru toate tipurile de piele si se potrivesc oricarui pigment al irisului.

Machiajul meu a fost fixat cu ajutorul unei pudre care confera matifiere tenului.

Pudra Banana de la Makeup Revolution se potriveste oricaui tip de ten, se aplica cu usurinta cu ajutorul unei pensule si nu confera aspectul acela incarcat. Trebuie sa recunosc ca  initial am avut senzatia ca nu se potriveste culorii mele de piele insa am ramas placut surprinsa sa descopar ca s-a adaptat perfect tenului meu.

Ambele produse sunt disponibile in DM, atat in magazinele fizice cat si on-line la preturi foarte atractive.

Despre produsele de la Makeup Revolution puteti sa regasiti si alte informatii → aici.

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: