Relaxare cu produse Zanna de la Vitamix.ro

Momentele de relaxare in compania unor produse cosmetice de calitate ne trezesc simturile si ne aduc o stare de bine. In ultimul timp am inceput sa fiu mai atenta in ceea ce priveste produsele cosmetice pe care le aplic pe piele. Daca eticheta produselor alimentare a fost o prioritate pentru mine, acum, am inceput sa verific cu mare atentie si cea a produselor cosmetice.

Pentru ca de cele mai multe ori cumparaturile le fac online, am descoperit un magazin pe placul meu: VitaMIX.ro unde am gasit produsele Zanna.

Relaxare cu produse Zanna de la Vitamix.ro

Iubesc lampile de aromaterapie si uleiurile esentiale. Imi dau o stare de spirit placuta si  recunosc ca am o colectie impresionanta de astfel de produse. Voiam sa schimb ceva si cautam o aroma care sa se potriveasca cu perioada aceasta de primavara.

Asa am descoperit o adevarata colectie de uleiuri esentiale de la Zanna. Pentru ca in colectia mea am uleiurile esentiale separate, am vrut neaparat sa incerc acest „blend” de uleiuri esentiale: Romance.

M-a atras compozitia sa: bergamota si trandafir care impreuna cu salvia si gerariu armonizeaza frumos ylang-ylang si un strop de lavanda. Combinatia este una foarte reusita, rezultatul final fiind unul dulceag, placut.

Pentru ca primavara simt o vibratie buna a produselor care miros dulce-floral am luat si un set pentru corp compus dintr-un gel relaxant si un unt de corp de la Vitamix.ro.

Relaxare cu produse Zanna de la Vitamix.ro

Mi-a placut modul in care sunt combinate aromele de ylang-ylang cu trandafir, dar si faptul ca ambele produse se completeaza reciproc pentru momentele de relaxare .

Produsele Zanna contin ingrediente 100% naturale, fara SLS, parabeni sau coloranti artificiali.

Untul de corp se absoarbe foarte bine lasand pielea catifelata. Daca doriti sa completati timpul de masaj puteti adauga in rutina de ingrijire un ulei din aceeasi gama de produse.

Voi cum va rasfatati si va relaxati pielea in aceasta perioada?

Nota

Pentru cei care doresc sa faca achizitii pe site-ul VitaMIX.ro va las un cod de reducere de 20% folosid la final: STELUTA20. 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Mulțumesc pentru recomandare, tare interesante ingredientele produselor, mai ales trandafirii. Arată bine toate, cred că ar fi interesant să testez untul de corp.

  2. Răspunde

    Nu le-am incercat dar am mai auzit de produsele acestea.

  3. Răspunde

    De când am descoperit produsele Zanna m-am îndrăgostit pur și simplu.
    Sunt de calitate și extrem de eficiente. Untul de corp, gelurile și balsamurile sunt printre prefereatele mele.

  4. Răspunde

    Foarte faine produse le de la Zanna și eu le folosesc cu drag.

  5. Răspunde

    Ce bine arata! Mulțumesc pentru recomandare! 😍

  6. Răspunde

    Sunt tare recomandate produsele Zanna, va trebui sa le iau si eu!

  7. Răspunde

    Cat de faine par produsele. Untul de corp ma atrage extrem de mult

  8. Răspunde

    […] Produsele Zanna au fost cele care mi-au atras atentia din prima clipa cand am vizitat magazinul online Vitamix. Despre primele produse folosite de mine de la Vitamix v-am povestit pe larg → aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: