Mizuki – cosmetice din ingrediente naturale

Am facut cunostinta cu produsele cosmetice din ingrediente naturale de la Mizuki in urma cu ceva timp si recunosc ca a fost dragoste la prima aplicare.

Ca medic sunt extrem de atenta la ingredientele produselor cosmetice iar faptul ca am avut ocazia sa le folosesc o perioada mai lunga de timp mi-a creat si o perspectiva mai ampla asupra efectelor lor.

Mizuki – cosmetice din ingrediente naturale

Am folosit produse diferite, atat pentru ten cat si pentru par, asa ca vi le prezint pe fiecare in parte.

♥ Ser cu Acid Hialuronic si Coenzima Q10 ♥

Imi plac serumurile din ce in ce mai mult, asa ca in ultima perioada am inceput sa le folosesc  in detrimentul cremelor. Poate ca motivul principal il constituie faptul ca acestea nu lasa pelicula grasa dupa utilizare.

Fiind in cautarea unor produse cosmetice fara parabeni care sa prezinte in compozitie ingrediente naturale, am descoperit o gama intreaga de produse handemade Mizuki.

La acest produs trebuie sa recunosca ca m-au atras doua aspecte.

Primul a fost combinatia de acid hialuronic si coenzima Q10, adica aceasta dualitate perfecta care hidrateaza si hraneste in profunzime tenul. Fiind o formula lejera se poate aplica chiar si innaintea machiajului oferind un plus de stralucire datorita hidratarii intense.

Acidul hialuronic are rolul de-a „umple” ridurile fine, de expresie, fiind cel care aduce apa in tesuturi. Coenzima Q10 previne imbatranirea precoce a pielii.

Cel de-al doilea aspect care m-a facut sa-l achizitionez a fost modul de prezentare al acestui ser.

Pompita dozatoare si sticluta produsului denota grija pentru detalii a farmacistei care l-a creat.

Recunosc! A fost dragoste la prima aplicare!…si a la doua si…pana s-a terminat intreaga sticluta cu ser.

♥ Demachiant Bifazic Magic ♥

Dupa descoperirea apelor micelare trebuie sa recunosc ca nu am mai apelat prea des la alt tip de demachiant. Fie mi se pareau grase, fie nu indepartau la fel de bine ca apa micelara. Mereu gaseam cate un mic cusur demachiantelor si cu greu am decis sa mai incerc si altceva in afara apei micelare.

M-a convins acest demachiant bifazic magic de la Mizuki prin compozitia sa 100% naturala cu ulei de orez si ulei de argan.

Prezinta o faza uleioasa si una apoasa, ambele contribuind la indepartarea machiajului in cel mai eficient mod. Apa florala de lavanda auduce un mare plus acestui demachiant care prezinta un parfum discret, datorat produselor naturale utilizate.

 

♥ Sampon contra caderii parului cu extracte  din plante si uleiuri naturale ♥

 

Acest sampon contra caderii parului cu extracte  din plante si uleiuri naturale de la Mizuki  este produs natural ce contine: tenside naturale de cocos, precum si extracte  din plante si uleiuri naturale. Contine extract de Maca recunoscut pentru efectul sau impotriva caderii parului.

Este un sampon cu care parul meu s-a inteles foarte bine, spumeaza foarte bine si curata firul de par in profunzime asigurand si o hidratare si o hranire de la exterior spre interior.

Toate produsele sunt handemade. Sunt prietenoase cu mediul inconjurator si netestate pe animale.

Intreaga gama de produse handemade le puteti comanda pe →  Mizuki!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cred că sunt bune, de calitate și cu rezultate bune din ce ne-ai povestit. Eu nu le-am folosit, dar mi-ar plăcea să le încerc.
    Mulțumesc!

  2. Răspunde

    Si eu prefer serurile in ultima vreme, pentru ca am observat mult mai repede efectele asupra tenului meu.

  3. Răspunde

    Suna tare bine. Ador sa descopar mereu noutati!

  4. Răspunde

    Acum aud prima data despre acest brand, iar serul de fata suna tare bine!

  5. Răspunde

    Imi plac produsele cu ingrediente naturale. Ce bine suna acel ser cu acid hialuronic!! Nu refuz. 😀

  6. Răspunde

    Serul mi-ar placea sa il incerc si eu.

  7. Răspunde

    Mi se par extrem de tentante aceste produse. Cred cam am sa le dau si eu o sansa

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: