Un student ambitios experimenteaza!

Ca student vrei sa cuceresti lumea, sa schimbi totul din prima clipa.

La inceputul facultatii imi aduc aminte cat de multe planuri aveam si cat de simplu parea totul. Chiar daca pe atunci nu aveam acces la informatia pe care o au studentii de astazi, incercam sa aflu cat mai multe  despre cum este in alte locuri (si nu am refer la facultatile din Romania).

Uneori aflam lucruri care ma entuziasmau,alteori eram fericita ca sunt aici.

Astazi un student ambitios experimenteaza daca vrea si alte lucuri!

Pentru ca nu oriunde poti sa afli despre cum este sa calatoresti si sa lucrezi in perioada de vara (intre anii universitari) am descoperit StudentExperience.ro Work and Travel.UK

Aici gasesti informatii importante, raspunsuri la intrebari care te framanta in legatura cu un astfel de program.

Student Experiente este de fapt un schimb cultural la care un student poate sa participe. Este accesibil atat celor care sunt in timpul facultatii dar si celor care urmeaza un master in domeniu, sau chiar si celor aflati in perioada doctoratului.

Facultatea trebuie sa fie una acreditata in Romania, iar posibilitatea acestui schimb cultural se realizeaza de fapt in perioada de 3luni de vacanta universitara.

Work and Travel UK

Trebuie sa afli ca daca totusi nu esti student, dar vrei totusi sa participi la acest schimb cultural o poti face daca:

~ ai 18 ani impliniti

~vorbesti limba engleza de un nivel mediu – minim este acceptata B1, dar cu siguranta acest lucru este un fapt minor. Pana si Jasmine care este clasa a VI-a are B1 luat de anul trecut.

~esti un spirit  aventurier care iubeste sa calatoreasca, sa munceasca in UK, sa-si faca noi prieteni si sa cunoasca lumea

Ce acte sunt necesare?

~un pasaport valid si o adeverinta de libera circulatie
~o scrisoare de recomandare
~ cazier si adeverinta medicala
Sa descoperi noi culturi si civilizatii nu este atat de complicat daca ai la cine sa apelezi.
Pentru a aplica la  StudentExperience.ro Work and Travel.UK   trebuie sa completezi un formular nu doar cu datele tale personale, ci si cu anumite intrebari pe care agentia ti le pune pentru a afla mai multe date despre tine.
In acest fel ei vor afla care este tipul de activitate care ti se potriveste cel mai bine, care este perioada in care doresti sa lucrezi in UK si care este cel mai bun angajator in ceea ce te priveste.
Este important ca in CV-ul pe care-l trimiti sa mentionezi cat mai multe date despre tine, ce fel de activitati ai mai facut sau daca ai o anumita experienta pentru ca toate aceste lucruri iti pot aduce un beneficiu imediat.

Vara este o perioada optima sa experimentezi si sa castigi bani impreuna cu StudentExperience.ro Work and Travel.UK!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Este o experiență de care ar trebui să profite studenții. Un schimb interesant!

  2. Răspunde

    Cred ca e o experienta foarte faina si mi-as lasa oricand copilul sa mearga intr-un astfel de schimb de experienta daca isi doreste, mai ales ca am fost in UK si mi-a placut mult.

  3. Răspunde

    As fi vrut si eu sa plec in State cu acest program, dar am avut parinti prea grijulii. Mi se pare o experienta minunata pentru studenti.

  4. Răspunde

    As fi vrut sa particip la un astfel de proiect, dar desi sunt la master am depasit limita de varsta.

  5. Răspunde

    Programul, experimentul StudentExperience.ro este unul binevenit, în ajutorul studenților. O experiență caerd îi ajută în dezvoltarea, comunicarea și experimentarea pentru viitorul lor.

  6. Răspunde

    Mi ar fi placut si mie sa am aceasta sansa, desi nu stiu daca as fi acceptat o chiar daca ar fi venit, ca nu sunt genul sa plece.

  7. Răspunde

    Tare rau mi-a parut ca nu am aplicat si eu pentru un astfel de program in studentie.

  8. Răspunde

    Mi-ar fi plac5t si mie sa ma duc cu programul work and travel dar tot am experimentat o varianta oarecum asemanatoare cu acesta cand am plecat la mama in Italia vreo 3 luni si am muncit toata vara 🙂

  9. Răspunde

    mi-ar fi placut sa experimentez asa ceva si pe vremea mea! super!

  10. Răspunde

    WOW!
    De ce nu erau astfel de programe si cand eram eu mai tinerica!? N-as fi ratat nicunul! 😀

  11. Răspunde

    Asa experienta e de mare ajutor pentru studentii. Cu siguranta au ce invata.

  12. Răspunde

    Asa de rau imi pare ca nu am profitat si eu de ocazie sa fi plecat cu W&T pe parcursul facultatii… Pentru ca am observat ca cei care fac treaba asta acced mai usor la SUA dupa aceea.

  13. Răspunde

    Parca imi pare rau ca nu m-am interesat despre acest stil de a munci afara pe perioada facultatii. Am fost extrem de comoda si acum regret

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: