Sfaturi pentru ingrijirea parului pe timp de vara

Vara avem mereu senzatia de „par ars” chiar dac anu aplicam o vopsea noua sau alte produse suplimentare de styling. Varfurile par mult mai deteriorate si acest lucru se datoreaza expunerii la soare.

De aceea, m-am gandit sa vin cu cateva sfaturi pentru ingrijirea parului pe timp de vara.

Sfaturi pentru ingrijirea parului pe timp de vara

♥ Protectia ramane primul si cel mai simplu sfat pe care vreau sa vi-l dau

Indiferent ca sunteti la plaja sau pur si simplu in aer liber, protejati-va capul cu o palarie cu boruri largi sau cu o umbreluta de soare.

Acest lucru va este benefic atat pentru par, dar si pentru piele. Razele ultraviolete sunt cele care imbatranesc pielea si au efect de „decolorare” a firelor de par.

♥ Folosirea unui spray protector termic sau cu keratina la plaja este o solutie extrem de eficienta.

Trebuie sa recunosc ca in acest sens preferatul meu din clipa in care l-am descoperit (in urma cu foarte multi ani) ramane formula Anian Keratina Lichida cu Acid Hialuronic si Colagen.

Il am mereu in rutina de ingrijire pentru ca am un par foarte uscatsi din acest motiv are si tendinta de-a se rupe sau de-a se despica excesiv la varfuri.

Eu il folosesc indiferent de anotimp insa vara trebuie sa recunosc ca uzez mult mai mult de el in zona varfurilor.

Formula sa este una lejera, se aplica prin pulverizare conferind o stralucire naturala a parului datorita regenerarii structurilor sale, sigiland varfurile. In plus contine 90% ingrediente de origine naturala.

Eu in folosesc nu doar pe varfuri ci pe intraga lungime a firului de par pentru ca nu ingrasa parul dupa utilizare.

♥ Hidratarea „din interior se simte la exterior”!

Daca nu ne hidratam suplimentar cu o cantitate de apa care sa acopere necesarul zilnic, prin transpiratie pierdem o serie de nutrienti, dar mai ales apa.

Deshidratarea se simte atat la nivelul pielii care va devenii terna si se va rida cu usurinta, cat si la nivelul firului de par care va capata un aspect tern.

♥ Folosirea unor formule lejere de sampon si balsam

Este important sa folosim samponul adecvat tipului de par, insa , vara este recomandat utilizarea unor formule mai „lejere”, care sa nu incarce firul de par.

Personal am ales Anian Balsam Bifazic Instant Reparator 400 ml pentru ca parul meu se incurca foarte repede mai ales vara cand are tendinta sa se usuce excesiv de la razele UV.

Inlocuirea balsamului clasic cu o astfel de formula aduce beneficii imediate structurii firului de par.

Balsamul Anian Bifazic Instant Reparator contine: ulei de nuca de cocos, extract de aloe si keratina. Este un revitalizator nutritiv pentru par lasandu-l moale, fin si restabileste vitalitatea parului deteriorat, casant. Contine 85% ingrediente de origine naturala si are o cantitate sufiecienta pentru multiple utilizari.

Se poate aplica doar pe varfuri sau pe intregul scalp si nu necesita clatire ulteriora dupa utilizare.

Ambele produse le-am comandat direct pe site-ul: Triodeluxe.ro.

Voi cum va ingrijiti parul vara? Acordati o atentie speciala sau utilizati aceleasi produse ca cele folosite in restul anului?

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: