Creative Collab #5-Elements: Earth

Tema pentru Creative Nails Collab   #5 era pentru aceasta saptamana „Earth”- motiv pentru care eu am ales sa fac o combinatie de „Eclipse” si „Earth”.

Doar ca „socoteala din targ nu se potriveste cu cea de-acasa” si foliile speciale pentru unghii  de la Slider Design (care cica erau „for profesional use”) nu aratau deloc dragute pe unghii. Ele in realitate sunt bune calitativ, arata bine, dar in momentul in care le aplici parca se transforma. In orice caz arata dezastruos! Iar daca mai iti vine si ideea de-a aplica un top-coat peste…hat-hat esti departe de realitatea imaginata!

Cand „o dai in bara” remediezi cum poti!

 

In imaginatia mea trebuia sa fie ceva dragut cu eclipsa pe una sau doua dintre unghii (punanad la socoteala faptul ca in aceasta saptamana a fost si eclipsa) iar pe restul unghiilor sa pastrez cumva tema unei Galaxii cu multe stele sclipicioase.

N-a iesit nicicum!

Am sters, am refacut, iar am sters si intr-un final a ramas doar galaxia cu stele, fara eclipsa fara nimic! Dupa cum bine se observa…nici unghiile (dupa a 3-a aplicare) nu au mai vrut sa fie dragute…si sincer le si cred!

Total pe langa tema saptamana aceasta!

Insa oja aceasta  de la Kiko nr 497 are o culoare si-o textura frumoasa care chiar aduce a culorile Galaxiei . Acopera bine, la o singura aplicare si in combinatie cu „stelele” argintii realizate cu  oja Golden Rose editia Holiday nr 51 chiar imi place! Am aplicat top-coat de la Melkior si am uzat de :”cuticle remover” de la Ever Shine.

Dar…pe langa tema saptamanii, evident!

Insa fetele cu siguranta va vor fi o sursa de inspiratie perfecta!

Aruncati un ochi la ele pentru ca la mine…e un mic dezastru saptamana aceasta!

  1. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  2. Oana –http://oanaalex.ro/
  3. Madalina –https://myprettynubs.blogspot.ro/
  4. Violeta https://www.lucruri-interesante.ro/
  5. Cristina –http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/…
  6. Andra Kat- http://andrakat.com/
  7. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk…
  8. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro

Saptamana viitoare fiind ziua mea de nastere  o sa am o infatisare mai frumoasa! Nu de alta, dar cu tema „Fire” am si motive!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Foarte frumoase, te-ai descurcat bine 🙂

  2. Răspunde

    Chiar arătau frumos acele folii, pacat ca nu a mers planul initial.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: