TPAweeklychallenge – #14 Fashion at School

Fashion at School – saptamana aceasta pe unghiute pentru ca a inceput scoala si pentru ca dorim sa dam un exemplu petru tinerele adolescente.

Cred ca ma incadrez cumva la categoria „pe vremea mea..” poate pentru ca vad tot mai multe adolescente (chiar de la clasa a 7-a) cu unghii stridente, extrem de mari, in culori tipatoare potrivite mai mult pentru petreceri decat pentru scoala.

In viziunea mea, aceasta tema ar fi una putin mai „cuminte” de aceea am optat pentru o combinatie de alb-laptos de la Ciate-mini  pentru  doua unghiute pe care am reliefat cumva tema acestei saptamani, iar pe restul unghiutelor am mers cu YSL  intr-un alb sidefat .

TPAweeklychallenge – #14 Fashion at School

Este saptamana in care anul scolar 2018-2019 a inceput, este saptamana unor noi inceputuri.

Preferintele mele sunt pentru o manechiura cat mai simpla, cat mai apropae de natural, dar care sa atraga discret atentia.

Acesta este conceptul meu de scoala, insa nu toate fetele merg pe aceasta linie si din acest motiv va invit sa le vizitati si pe ele!

 1. Oana – https://oanaalex.ro/
 2. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
 3. Iulia B. – https://www.instagram.com/iuliabeldean/
 4. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/?hl=ro
 5. Deyutza – https://deyutza.ro/
 6. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/

More about Jasmine

Comments

 1. Răspunde

  Foarte dragute, da asa este si eu am scris, chiar au luat-o razna cu moda si makeup-ul in ziua de azi 🙂

 2. Răspunde

  daca e vorba de manichiura de purtat la scoala, si eu as merge pe ceva mai simplu, ca modelul ales de tine. EU ma gandisem initial doar la manichiuri cu tema back to school, dar nu neaparat de purtat la scoala, Cred ca am inteles eu gresit.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: