Cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day sunt la Notino

Alegerea unor cadouri pentru  Valentine’s Day poate parea dificila. Insa, daca optezi pentru produse cosmetice sau un parfum  deosebit, alaturi de un buchet de flori, cu siguranta totul va fi perfect pentru aceasta zi.

Cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day sunt la Notino

Cand ne gandim la cadouri, luam in calcul cateva aspecte esentiale.

Preferintele personale sunt cu siguranta cele de care tinem cont, atunci cand facem astfel de alegeri. Fiind vorba de persoana iubita, stim exact care este parfumul preferat pentru ca-l simtim in fiecare zi. Sau macar stim care este paleta preferata de arome pe care aceasta o prefera.

Personal, eu am iubit intotdeauna parfumurile dulci, cele care au ca note de baza: moscul, lemnul de cedru sau vanilia. Pentru gusturile mele un parfum Yves Saint Laurent Libre este cel care transmite senzualitate si eleganta.

Dar cand ne gandim la un cadou de Valentine Day pentru ea luam in calcul si un produs de ingrijire corprorala sau chiar un set de produse care sa contine aceeasi nota ca si parfumul.

Si pentru ca vorbeam despre notele orientale, Paco Rabanne Olympéa, este la Notino intr-un set frumos impreuna cu o crema parfumata. Notele varf: floare de ghimbir, iasomie, mandarina verde sunt cele pe care le simtim subtil, in timp ce notele de baza: ambra si casmir confera unicitatea acestui parfum.

Si cum ar fi Valentine’s Day fara un ruj rosu? Cred ca rujul rosu este cel la care noi, femeile, apelam ori de cate ori exista un eveniment mai special.

De aceea, cred ca rujul rosu este perfect pentru a fi inclus pe  lista cu cele mai frumoase  cadouri de Valentine’s Day.

Cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day sunt la Notino

Pentru ca ziua iubirii se sarbatoreste in doi, vreau  sa fac si cateva recomandari de idei cadouri Valentine’s Day pentru el.

Jean Paul Gaultier Le Male, un set parfumat care are ca note de baza: cihlimbar, tonka, cedru, vanilie, lemn de santal. O apa de parfum si un gel de dus care sa fie in armonie perfecta cu acesta.

Cu siguranta va fi apreciat de catre barbatii care prefera notele orientale. Un parfum in contrastele se atrag. Un parfum care frapeaza prin aroma de cardamon si de bergamota.

Burberry Mr. Burberry este un alt parfum pe care vi-l recomand cu drag. Este parfumul descris ca fiind asociat cu gentlemanul modern. Notele de baza: amberwood, benzoin, lemn de guaiac, mușchi de stejar, vetiver, lemn de santal se armonizeaza perfect cu cele de varf: menta, cardamom, tarhon, grapefruit.

Indiferent de cadoul ales pentru Valentine’s Day la Notino beneficiati de ambalarea deosebita in cutie-cadou.

Voi ce cadouri de Valentine’s Day preferati?

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Chiar cautam ce sa ii iau sotului si am dat peste articolul tau. E un semn sa ii iau un parfum.

  2. Răspunde

    Greu de ales din selecția de produse speciale ca preț de Valentine’s. .. Mulțumesc însă de ponturi. 😉

  3. Răspunde

    Chiar ca e o alegere grea, si eu optez pentru parfumuri.

  4. Răspunde

    Multumim pentru sugestii, n am mai dat o comanda pe Notino de ceva vreme

  5. Răspunde

    Anul asta vom merge și noi pe varianta de parfumuri! Ne-am făcut o pasiune pentru ele și avem deja o colecție frumoasa pe care o completam periodic.

  6. Răspunde

    Noi optăm pentru accesorii pe lângă niște produse cosmetice de pe Notino.

  7. Răspunde

    Eu crede ca as merge tot pe un parfum si cred ca oricare din cele propuse de tine ar fi pe placul meu. In plus, mi-as mai dori si o cina romantica. Oare cer prea mult?

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: